• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: Δε θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα των 125cc, την επόμενη χρονιά.
Η Αυστριακή εταιρία αποσύρει τη συμμετοχή της από τη μικρή κατηγορία.
Νέα 09/10/2009 - 10:25

Η KTM αποφάσισε να περιορίσει τις δραστηριότητές της στους ασφάλτινους αγώνες για την επόμενη χρονιά, αποσύροντας τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των 125cc. Ο Αυστριακός κατασκευαστής θα επικεντρωθεί κυρίως στη στήριξη του Red Bull Rookies Cup, στα πλαίσια της προσπάθειας ανάδειξης ταλέντων και μελλοντικών Πρωταθλητών για τα MotoGP.

 

Η ΚΤΜ κέρδισε το Πρωτάθλημα κατασκευαστών στα 125cc το 2005, έχοντας καταγράψει 22 νίκες, 46 βάθρα και 19 pole position, τόσο στα 125cc όσο και στα 250cc. Ο Harald Bartol θα συνεχίσει σαν τεχνικός διευθυντής στην KTM, υποστηρίζοντας τον Marquez και τον Beaubier, όπως και αναβάτες σε εθνικά και διεθνή Πρωταθλήματα.

 

"Η παρούσα κατάσταση στους αγώνες μοτοσυκλέτας, καθώς και σε ολόκληρο το βιομηχανικό κόσμο μας οδήγησε να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας και στους ασφάλτινους αγώνες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της KTM

 

"Η KTM θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη και στήριξη νέων αναβατών. Εκεί θα εστιάσουμε, παρέχοντας στα νέα ταλέντα ότι χρειάζονται, αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ταυτόχρονα, πρέπει να αναδείξουμε τις μοτουσκλέτες παραγωγής μας, μέσα από τους αγώνες. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ενδυναμώσουμε τη στρατηγική μας γύρω από το Superbike μας, το RC8 R", ολοκλήρωσε ο εκπρόσωπος του Αυστριακού εργοστασίου.

Red Bull KTM
Red Bull KTM

Επόμενο άρθρο »

VERMEULEN: Παραδέχεται ότι είχε επαφές με την Pramac Ducati.

« Προηγούμενο άρθρο

JARVIS: "Iδανική η Valencia για να μυηθεί ο Spies."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα