• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι θέλει ο Alex Marquez για το ’18;
Καλύτερη πρόσφυση στον πίσω τροχό
Νέα 20/12/2017 - 13:46

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ΚΤΜ στην Moto2 φέτος, ήταν η καλύτερη πρόσφυση που έδινε το πλαίσιο του κατασκευαστή στο τέλος του αγώνα.

 

Ήταν κάτι που δούλεψαν πολύ στο Αυστριακό εργοστάσιο και τα αποτελέσματα της δουλειάς φάνηκαν στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

 

Τότε που ο Miguel Oliveira κατάφερε να πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ τρία συνεχόμενα βάθρα είχε και ο ομόσταυλός του, ο Brad Binder.

 

Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι οδηγοί της Kalex ζητούν βελτίωση σ’ αυτόν τον τομέα, με τον Alex Marquez να είναι ένας από αυτούς.

 

«Στα τεστ καταφέραμε και βελτιώσαμε λίγο την πρόσφυση στον πίσω τροχό, που ήταν και η μεγαλύτερή μας διαφορά με τις ΚΤΜ», είπε ο Marquez.

 

Το ίδιο είχε επισημάνει σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο Rookie της σεζόν 2017 στην Moto2, Pecco Bagnaia.

 

Ο Alex συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να συνεχίσουμε όμως το χειμώνα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Φλεβάρη αν η Kalex θα μας δώσει κάτι παραπάνω εκεί».

 

«Έχουν όλο το χειμώνα για να δουλέψουν και ξέρουμε, λίγο-πολύ, ποια κατεύθυνση ν’ ακολουθήσουμε».

 

Τέλος, μίλησε λίγο και για τον νέο του ομόσταυλο στην EG Marc VDS το 2018, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 φέτος, Joan Mir.

 

«Είναι λογικό από τη μετάβασή του ότι χρειάζεται δουλειά, ν’ αλλάξει κάποιες γραμμές και λίγο το στυλ του. Όμως στα πρώτα τεστ έκανε καταπληκτική δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Απογοήτευση αλλά και χαρά!

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Φαβορί για την Moto2;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα