• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα σειρά Triumph Tiger
Έκανε ντεμπούτο στην EICMA
Νέα Αγοράς 07/11/2017 - 21:36

Τη νέα σειρά των Triumph Tiger παρουσίασε η εταιρεία στην EICMA. Πρόκειται για τις νέες Tiger 1200 και Tiger 800.

 

Το μεγάλο μοντέλο είναι κατά 10kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, χάρη σε αναβαθμίσεις σε κινητήρα και πλαίσιο.

 

Σύμφωνα με την Triumph έχει «...υψηλού επιπέδου τελευταία λέξη της τεχνολογίας» με έξι χαρτογραφήσεις κινητήρα, quick-shifter (σε ανεβάσματα και κατεβάσματα), αναβαθμισμένο cruise control, έγχρωμη TFT οθόνη, νέους τροχούς, γραφικά και keyless εκκίνηση.

 

Η Tiger 800 έχει πάνω από 200 (!) αναβαθμίσεις σε πλαίσιο και κινητήρα, κάνοντάς την περισσότερο ικανή και πιο άνετη εκτός δρόμου. Πάντα σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

 

Η πρώτη ταχύτητα έχει κοντύνει - για καλύτερη πρόσφυση στο χώμα και βελτιωμένη επιτάχυνση - ενώ θα διαθέτει έξι χαρτογραφήσεις.

 

Εφοδιάζεται με έγχρωμη TFT οθόνη, αναβαθμισμένο cruise control, βελτιωμένη απόκριση από τον κινητήτα αλλά και πιο «γεμάτο» ήχο χάρη σε αλλαγές στην εξάτμιση.

 

Τόσο η 1200 όσο και η 800 θα διατεθούν σε XR και XC εκδόσεις, με την τελευταία να είναι περισσότερο προσανατολισμένη στο χώμα.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην EICMA η Triumph παρουσίασε (βλ. φωτό κάτω) και μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα Moto2, με τον Street-Triple κινητήρα που θα έχει η κατηγορία από το 2019.

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Ninja H2 SX

« Προηγούμενο άρθρο

Πρωτότυπη Moto Guzzi V85

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα