• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang MotoGP: ΕΔ3
Μόνος στο 1:59 ο Rossi!
Νέα 28/10/2017 - 07:10

Εντυπωσιακός ήταν σήμερα ο Valentino Rossi, ο οποίος κατάφερε από την 12η θέση που είχε χτες στο στεγνό, ν’ ανέβει στην πρώτη στις ΕΔ3!

 

Με τη βροχή να μένει μακριά το πρωινό στην Sepang, ο Vale δεν είχε πρόβλημα να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο, σε μια πίστα που είναι ο πολυνίκης με έξι νίκες στο παρελθόν.

 

Αφού πρώτα δούλεψε για τον αγώνα, στα τελευταία λεπτά - όπως όλοι - βγήκε για να πιέσει για ένα χρόνο, ώστε να μπει στη δεκάδα των πρώτων. Και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Άλλαξε δυο μαλακά ελαστικά στις δυο τελευταίες του εξόδους στην πίστα και αφού έκανε δυο χρόνους στο 2:00, ήρθε το 1:59.947που είναι και ο καλύτερος χρόνος του διημέρου.

 

Κανείς άλλος από τους υπόλοιπους αναβάτες δεν κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα των δυο λεπτών και ο Valentino Rossi κέρδισε το χειροκρότημα των πολλών φίλων του στις κερκίδες της Sepang.

 

Οι σημερινές τρίτες ελεύθερες δοκιμές ήταν συναρπαστικές, ιδίως στα τελευταία λεπτά που θύμισαν κατατακτήριες. Στο τέλος, οι 7 πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους στα 0.252δ!

 

Πίσω από τον εξαιρετικό Rossi ήταν ακόμα μια Yamaha, η περσινή του Johann Zarco που κατάφερε να πλησιάσει στα 77χιλ τον Valentino Rossi.

 

Στις υψηλές θερμοκρασίες του πρωινού στην Sepang, ο Dani Pedrosa δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ήταν η καλύτερη Honda στην 3η θέση.

 

Χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος, ωστόσο προς το τέλος ο Andrea Dovizioso κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του και ν’ ανέβει στην 4η θέση.

 

Μόλις 25χιλ πίσω του ήταν ο Jorge Lorenzo, ενώ ο Jack Miller ήταν πολύ καλός σήμερα το πρωί και έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον Cal Crutchlow να τον ακολουθεί.

 

Όγδοος ήταν ο Andrea Iannone που έβαλε την Suzuki του μπροστά από την Honda του Marc Marquez που δεν κατάφερε κάτι καλό σήμερα το πρωί.

 

Την τελευταία θέση της δεκάδας πήρε ο Maverick Vinales που δεν έπεισε, ήταν 0.748δ πιο αργός από τον ομόσταυλό του και μόλις που κέρδισε τον Alex Rins για 51χιλ.

 

Μαζί με τον Rins, στη μάχη των ΚΑΤ1 θα ριχτούν και οι Petrucci, Pol Espargaro και Bradley Smith, όπως και ο Karel Abraham που ήταν δυνατός χτες.

 

Ο Alvaro Bautista είχε δυο πτώσεις σήμερα το πρωί, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο πολύ καλός χρόνος του Michael Van der Mark που ήταν μόλις 2’’ από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Μαλαισία: Η Ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα