• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήμουν αρκετά δυνατός
Θέλουμε όμως ακόμα δουλειά!
Νέα 27/10/2017 - 18:20

Ο Valentino Rossi ήταν 12ος στις ΕΔ1 σήμερα το πρωί, χάνοντας μερικές θέσεις στο τέλος, όταν οι αντίπαλοί του φόρεσαν μαλακά ελαστικά.

 

Στο βρεγμένο, το απόγευμα, δεν είχε την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα, αλλά δούλεψε στα προβλήματα της Μ1 σε τέτοιες συνθήκες.

 

«Ευτυχώς, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, είχαμε λίγο χρόνο στο στεγνό, όπου είχα καλή αίσθηση. Θέλουμε δουλειά, αλλά ήμουν αρκετά δυνατός».

 

Ο Vale ήταν στην 5η θέση λίγο πριν το τέλος, αλλά τότε «...αρκετοί έβαλαν τα μαλακά ελαστικά και βελτιώθηκαν. Μέχρι τότε όμως, με εξαίρεση τον Marquez που ήταν δυνατός,    είχα καλή ταχύτητα».

 

«Το απόγευμα ήταν στο βρεγμένο και δουλέψαμε με τη μοτοσυκλέτα που ήταν πολύ άσχημη με αυτές τις συνθήκες στην Ιαπωνία. Βελτιώθηκα και ήμουν 6ος, όμως η αίσθησή μου δεν είναι φανταστική».

 

«Δεν νοιώθω άνετα, δεν έχω πρόσφυση στον πίσω τροχό και δεν μπορώ να πιέσω στο μέγιστο βαθμό. Έχουμε δουλειά... βελτιωθήκαμε, αλλά δεν είμαστε δυνατοί στο βρεγμένο, όπως πέρυσι».

 

Ο Vale δεν είναι σίγουρος ότι η τωρινή μοτοσυκλέτα θα πρέπει να αποτελέσει τη βάση για αυτή του 2018.

 

«Μπορεί να αποτελέσει βάση, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να δούμε τις δυνατότητές μας εδώ, αλλά και στην Valencia και στο τεστ εκεί».

 

«Είμαι όμως βέβαιος ότι στην Yamaha δουλεύουν σκληρά και θα μας φέρουν κάτι καλό τη νέα σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Dovi;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η τέλεια ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα