• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang MotoGP: ΕΔ1
1ος ο Dovizioso, 5ος ο Marquez
Νέα 27/10/2017 - 07:07

Πέντε ημέρες μετά την καταστροφική του παρουσία στον αγώνα της Αυστραλίας, ο Andrea Dovizioso επέστρεψε στην κορυφή στις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας στην Sepang.

 

Ο Ιταλός έμεινε εκτός πίστας τα πρώτα λεπτά, καθώς μια σύντομη βροχή στο διάλειμμα ανάμεσα στις ΕΔ1 της Moto3 και της ΕΔ1 της MotoGP άλλαξε την κατάσταση της πίστας.

 

Έτσι πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Σύντομα όμως τα επίπεδα πρόσφυσης αυξήθηκαν και όλοι βγήκαν στην πίστα.

 

Ο Dovi με τον τελευταίο του γύρο έκανε το 2:00.671 που ήταν και ο καλύτερος του πρωινού, μόλις 71χιλ μπροστά από τον αντίστοιχο του Alvaro Bautista.

 

Τρίτος και η καλύτερη Yamaha στις ΕΔ1 ήταν ο Johann Zarco, που άφησε πίσω του την εργοστασιακή M1 του Vinales, που ήταν ο ταχύτερος όλων στην Sepang, κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

 

Οι διαφορές των πρώτων οδηγών ήταν πολύ μικρές, με τον Marc Marquez (5ος) να έχει διαφορά μόλις 0.279 από τον πρώτο.

 

Ένα δέκατο πιο αργός από τον Marc ήταν ο Cal Crutchlow, με τον Karel Abraham να κάνει ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα στην 7η θέση.

 

Ο Hector Barbera ξεκίνησε τον προτελευταίο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία με μια 8η θέση στις ΕΔ1, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo.

 

Ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή ήταν ο Valentino Roosi που πήρε την 12η θέση και ήταν ένα δέκατο πιο αργός από τον Petrux (11ος).

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα