• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μαλαισία: Η συνέντευξη τύπου
Marquez και Dovi μιλούν για τον Τίτλο
Νέα 26/10/2017 - 17:36

Ο Marc Marquez έφτασε στην Sepang με 33 βαθμούς διαφοράς από τον Andrea Dovizioso κι έχει την ευκαιρία να κλειδώσει τον Τίτλο στην Sepang.

 

Ο 24χρονος θα σκέφτεται τον Τίτλο κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ενώ τονίζει ότι θα προσπαθήσει να είναι στο ίδιο επίπεδο όπως πάντα.

 

«Ένας βασικός στόχος είναι να τερματίσουμε. Θα προσπαθήσω να είμαι στο ίδιο επίπεδο και με την ίδια νοοτροπία, αλλά προφανώς θα είναι διαφορετικά».

 

«Από την άλλη έχω το κίνητρο και θα προσπαθήσω να πιέσω στα ελεύθερα στο μέγιστο βαθμό, ώστε να ετοιμαστώ για τον αγώνα».

 

Στην πίστα της Sepang όλοι έχουν κάνει χειμερινές δοκιμές, ενώ η Yamaha έχει κάνει ένα επιπλέον ιδιωτικό τεστ.

 

«Πολλοί είναι γρήγοροι εδώ κι έτσι θα είναι δύσκολο Σ/Κ», συνεχίζει να λέει ο Marquez. «Εδώ είχα καλές και κακές στιγμές. Δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες».

 

«Θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε όμως το πλεονέκτημα και μένουν δυο αγώνες και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

 

Από την άλλη, ο Andrea Dovizioso θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για Τίτλο.

 

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά το Πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Θα δούμε μετά τι θα γίνει με τον Marc και τους άλλους. Πριν έρθουμε εδώ είχαμε στόχο τη νίκη σ’ αυτή την πίστα και δεν αλλάζει αυτό».

 

Ο Dovi έχει υπέροχες αναμνήσεις από την περσινή του νίκη στην πίστα.

 

«Πέρυσι ήταν μια φοβερή νίκη και μια καταπληκτική μάχη με τον Valentino και τον Iannone», προσθέτει.

 

«Πραγματικά μ’ αρέσει να οδηγώ σ’ αυτή την πίστα. Στο παρελθόν, στο στεγνό, δεν ήμασταν και πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά περιμένω ότι θα είναι διαφορετικά φέτος».

 

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ξέχασε την Αυστραλία ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα