• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BURGESS: "Ο Rossi είναι σε εξαιρετική κατάσταση."
Ο αρχιμηχανικός του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μιλάει για το μέλλον.
Νέα 03/10/2009 - 12:33

Ο αρχιμηχανικός του Valentino Rossi, Jeremy Burgess εκτιμάει ότι ο Ιταλός θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα στα MotoGP, αρκεί να μην έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

 

"Είναι νέος άνθρωπος, μόλις 30 ετών, έχει μια καθαρή καριέρα χωρίς τραυματισμούς και είναι σε άριστη φυσική κατάσταση", δήλωσε ο Burgess από τα paddock του Estoril. "Είναι τόσο χαρισματικός αναβάτης, που δε θεωρώ απίθανο να συνεχίσει να τρέχει και μετά από τα 35 του χρόνια."

 

Σε ερώτηση αν έχει σχέδια για δική του απόσυρση από τους στο άμεσο μέλλον, ο Αυστραλός απάντησε: "Όταν ο Valentino αποφασίσει ότι δε θέλει πλέον να τρέχει, θα αποφασίσω κι εγώ για το μέλλον μου. Όσο καιρό είναι ανταγωνιστικός ο Rossi, θα συνεχίσω κι εγώ. Είμαι 56 ετών και αν ο Rossi συνεχίσει για 4 χρόνια, όταν εγώ θα είμαι 60, ενδέχεται να αποφασίσω για το μέλλον μου."

 

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον άλλο αναβάτη, ο Burgess απάντησε πολύ προσγειωμένα: "Το να με βάλεις δίπλα σε έναν εικοσάχρονο αναβάτη, θα ήταν σα να βάζεις ένα μικρό παιδί μαζί δίπλα στον παππού του. Δε νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός θα δούλευε όσο καλά έχει δουλέψει στο παρελθόν."

Επόμενο άρθρο »

Εstoril live: Ο Barbera σταθερά πρώτος στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή για τους κινητήρες.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα