• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ESTORIL: Ο Simon στην κορυφή των 125cc.
Ο Ισπανός ταχύτερος στις δοκιμές της Παρασκευής.
Νέα 02/10/2009 - 15:53

Ο Julian Simon φαίνεται πως μπορεί να ολοκληρώσει την υπόθεση "Τίτλος" αυτό το σαββατοκύριακο στο Estoril. Ο Ισπανός ήταν ταχύτατος στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, γράφοντας 1.078 δευτερόλεπτα ταχύτερο από το δεύτερο.

 

Κατά συνέπεια, ο Simon θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο, αν και αναμένεται να πιεστεί σοβαρά από τους Nico Terol και Bradley Smith. Παρόλα αυτά οι δύο αυτοί αναβάτες δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα καλά στις δοκιμές της Παρασκευής. Ο Smith σημείωσε πτώση και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία, ενώ ο Terol ήταν μόλις έκτος ταχύτερος.

 

Δεύτερος ήταν ο Andrea Iannone (Ongetta Team I.S.P.A.) με χρόνο 1’46.958. Την πεντάδα ολοκλήρωσαν οι Sergio Gadea (Bancaja Aspar), Marc Márquez (Red Bull KTM) και Simone Corsi (Fontana Racing), όλοι σχεδόν 0,2 δευτερόλεπτα από το χρόνο του Ιannone.

 

H πρώτη δεκάδα έκλεισε με τους Νico Terol (Jack & Jones Team), Sandro Cortese (Ajo Interwetten), Joan Olivé (Derbi Racing Team), Esteve Rabat (Blusens Aprilia) και Johann Zarco (WTR San Marino Team).

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: O Lorenzo ταχύτερος ο Stoner εντυπωσιακός!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: O Lorenzo στην Σπάρτη!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA