• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Marquez, θεαματική βελτίωση ο Rossi
Νέα 14/10/2017 - 06:08

Οι μισοί από τους 24 αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας κατάφεραν να κατεβάσουν τους χρόνους τους στις σημερινές ΕΔ3, με αρκετό νερό και πάλι στην πίστα.

 

Η μάχη και το ενδιαφέρον υπήρξε στις μάχες με το χρονόμετρο για την είσοδο στις δέκα καλύτερες θέσεις, που δίνουν το εισιτήριο απευθείας για τις ΚΑΤ2.

 

Μεγάλος κερδισμένος σήμερα ήταν ο Valentino Rossi, που έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

 

Η απογοήτευση, στα όρια της απόγνωσης, έδωσε τη θέση της στις αγκαλιές και στα χαμόγελα στη μεριά του Ιταλού άσου.

 

Ο Vale κατέβασε 1.2’’ σχεδόν το χτεσινό του χρόνο και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, όντας μάλιστα στη 2η θέση στις ΕΔ3.

 

Μπροστά του, μόλις για 29χιλ, ήταν μόνο ο Marc Marquez που δεν κατάφερε όμως να βελτιώσει το χρόνο του από τις ΕΔ2.

 

Πρώτος στα συνδυασμένα - αλλά μόλις 13ος στις ΕΔ3 - παρέμεινε ο Andrea Dovizioso, με τον Aleix Espargaro να κάνει και πάλι μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα.

 

Ο Ισπανός ήταν πέμπτος στις ΕΔ3, δεν βελτίωσε το χρόνο του, κράτησε όμως την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Τέταρτος σήμερα το πρωί και 4ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Jorge Lorenzo, που πάλι έδειξε ένα καλό πρόσωπο στη βροχή.

 

Ο Zarco υποχώρησε στην έκτη θέση, σχεδόν δυο δέκατα πίσω από τον Rossi, αλλά και 31χιλ μπροστά από τον Andrea Iannone.

 

Ο τελευταίος ήταν ο ένας από τους τρεις μόλις οδηγούς της δεκάδας, που κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους σήμερα.

 

Ο άλλος ήταν ο Alex Rins που βρέθηκε εκτός δεκάδας προσωρινά, αλλά επέστρεψε δυνατός και χάρη στο 1:56.139 πήρε το τελευταίο εισιτήριο.

 

Μπροστά του, στην όγδοη και ένατη θέση, βρίσκουμε τους Danilo Petrucci και Dani Pedrosa αντίστοιχα.

 

Οι Crutchlow (11ος) και Espargaro (12ος) πίεσαν για να μπουν στη δεκάδα, βρέθηκαν προσωρινά σε αυτή, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

 

Έτσι θα περάσουν πρώτα από τις ΚΑΤ1, μαζί με τον πάρα πολύ καλό σήμερα Sam Lowes (13ος) αλλά και τον πολύ απογοητευμένο Vinales (14ος).

 

Ο Maverick βελτίωσε το χρόνο του μόλις για 22χιλ, ενώ έβλεπε τον ομόσταυλό του, τον Rossi, να ξεφεύγει μπροστά και να είναι πάνω από 1’’ γρηγορότερός του!

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Αν συνεχίσουμε έτσι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα