• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Συζητάω με την Ducati»
Ο Nicky Hayden επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ducati Marlboro.
Νέα 18/07/2008 - 00:00
Ο Nicky Hayden επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ducati Marlboro.

Τα στελέχη της ομάδας έχουν σε τεράστια εκτίμηση τον Αμερικανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006, ενώ θεωρούν πως η ενδεχόμενη πρόσληψή του θα έχει τεράστιο αντίκτυπο και στις πωλήσεις της εταιρίας στις ΗΠΑ.

Το συμβόλαιο του Kentucky Kid με την Repsol Honda λήγει στο τέλος της σεζόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα ανανεωθεί.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι συζητάμε. Πρώτα όμως θα πρέπει να δούμε τι θέλει να κάνει η Honda», δήλωσε ο 27χρονος αναβάτης στην Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε: «Μιλάμε με τους Ιάπωνες, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω λεπτομέρειες».

Το ότι ο Stoner είναι ο μοναδικός αναβάτης που καταφέρνει να οδηγεί οριακά και σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς την GP8, δεν τον τρομάζει. Αντίθετα, όπως λέει, το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την πρόκληση, την οποία είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει.

«Σε καμία περίπτωση δεν φοβάμαι, αν και αυτή τη στιγμή η απόδοση του Stoner είναι φαινομενική. Με τον Casey μπορώ να δουλέψω καλύτερα απ' ότι τώρα με τον Pedrosa, γιατί το οδηγικό μας στιλ μοιάζει αρκετά. Θα είναι μια ωραία πρόκληση αν πάω εκεί ή αν αποφασίσουν να με προσλάβουν. Πλην του Στόνερ όλοι οι άλλοι αναβάτες της Ducati δυσκολεύονται αρκετά ή δεν μπορούν καν να οδηγήσουν την GP8. Εγώ όμως δεν φοβάμαι, η μοτοσυκλέτα είναι καλή», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Θυμίζουμε ότι Ducati και Marco Melandri αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν. Αυτό βέβαια είναι πολύ πιθανό να συμβεί πολύ νωρίτερα καθώς οι φήμες θέλουν τον Ιταλό αναβάτη να δίνει στη Laguna Seca τον τελευταίο του αγώνα με την ομάδα...

Επόμενο άρθρο »

USA GP: O Stoner σε άλλο ρυθμό ΙΙ

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Nίκη όπως και πέρσι»

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA