• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Στόχος το MotoGP!
Από το 2019 κι έπειτα
Νέα 05/09/2017 - 14:32

Ο Miguel Oliveira ελπίζει ότι θα είναι στη μεγάλη κατηγορία από το 2019, όταν το συμβόλαιό του με την KTM στην Moto2 ολοκληρωθεί.

 

Ο Πορτογάλος πρόσφατα ανανέωσε και για το 2018 το συμβόλαιό του και μαζί με τον Brad Binder θα είναι το δίδυμο της KTM στην Moto2 και τη νέα σεζόν.

 

Όμως ο μεγάλος του στόχος είναι «...να πάρω καλά αποτελέσματα με την ομάδα και να προσελκύσω το ενδιαφέρον ομάδων για να είμαι στη μεγάλη κατηγορία το 2019».

 

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά του στην Moto2, με ένα καινούργιο πλαίσιο στην κατηγορία - αυτό της ΚΤΜ - ήταν εντυπωσιακά και γι’ αυτό ήρθε και η ανανέωση.

 

Μπορεί να μην έχει καταφέρει ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όμως στη δεύτερή του σεζόν στην κατηγορία έχει πέντε βάθρα σε 12 αγώνες και είναι 4ος στη βαθμολογία.

 

«Δεν με ενοχλεί που δεν έχω πάρει νίκη. Άλλωστε το project είναι καινούργιο και οι προσδοκίες μας ήταν πολύ χειρότερες».

 

Ο Oliveira είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση μοτοσυκλέτας MotoGP τον Ιούνιο, όταν στην Aragon οδήγησε την RC16 της KTM.

 

«Ήταν απίστευτο», θυμάται ο Πορτογάλος άσος.  «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Σίγουρα κράτησε λίγο, μόνο μια μέρα, αλλά ήταν ένα ωραίο δώρο από το εργοστάσιο».

 

Αν συνεχίσει τη μεθοδική και σκληρή δουλειά του, είναι βέβαιο ότι ο Oliveira θα έχει πρόταση από την ΚΤΜ για να είναι στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Στο Misano...

« Προηγούμενο άρθρο

Με έναν οδηγό η Yamaha στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα