• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Το μυστικό του Dovi;
Είναι «γλυκός» με το γκάζι!
Νέα 05/09/2017 - 12:16

Λίγες ώρες πριν μπει στην πίστα του Misano για τον εντός έδρας αγώνα του, ο Danilo Petrucci μιλά για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

 

Αρχικά για τις βλέψεις του στο τέλος της σεζόν: «Μέχρι τώρα έχω πέντε μηδενικά και τα 4 δεν είναι από δικό μου λάθος.

 

«Νομίζω όμως ότι μπορώ να είμαι μπροστά από τον Jorge. Δεν είναι ο βασικός μου στόχος, αλλά θα ήταν ωραίο».

 

Όλοι θέλουν να μάθουν το μυστικό του Dovi και ο Petrucci λέει τη γνώμη του: «Με εξέπληξε... όχι η ταχύτητά του, αλλά η σταθερότητά του».

 

«Είναι πιο δυνατός τώρα... δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό, όμως έχω δει τις τηλεμετρίες του και είναι πολύ μαλακός με το γκάζι».

 

Στους δυο τελευταίους αγώνες ο Petrux αντιμετώπισε δυσκολίες. «Στην Αυστρία έπρεπε να δουλέψω με ένα μόνο φέρινγκ. Δεν είχα ταχύτητα και ήρθε και το τεχνικό πρόβλημα στον αγώνα».

 

«Στο Silverstone, στις ΕΔ3 έβρεξε και δεν μπήκα στις ΚΑΤ2 απευθείας. Στις κατατακτήριες έπεσα, έπρεπε ν’ ανακάμψω από την 10η θέση κι ο αγώνας έληξε όπως είδατε».

 

Να θυμίσουμε ότι στο Αγγλικό GP ο Andrea Iannone έριξε τον Danilo Petrucci, χωρίς όμως ο αναβάτης της Suzuki να φταίει.

 

Τέλος, μίλησε για το όχι στην Aprilia, για την άφιξη του Miller τη νέα σεζόν στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε και κάτι ακόμα για τον Dovizioso.

 

«Η προσφορά της Aprilia ήταν καλή και τους ευχαριστώ, όμως ένοιωθα άσχημα για την Ducati. Ήθελα να μείνω μαζί τους και θα έχω ακόμα ένα χρόνο για να δείξω αν είμαι έτοιμος για την εργοστασιακή ομάδα».

 

«Ο Miller είναι γρήγορος και νέος. Έχει οδηγήσει για τρία χρόνια την Honda και δεν ξέρω πως θα είναι με την Ducati. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά».

 

«Για τον Dovi... πολλές φορές έχω πράγματα που μετά πάνε σ’ αυτόν. Έχουμε ίδιο στυλ και χρειαζόμαστε τα ίδια».

 

«Πολλές φορές κοιτάω την τηλεμετρία του και νομίζω ότι κι εκείνος κάνει το ίδιο. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εκμεταλλευτώ! Ελπίζω ναι».

Επόμενο άρθρο »

Με έναν οδηγό η Yamaha στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματίστηκε με μαχαίρι ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα