• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: ΚΑΤ
Άρπαξε την pole ο Fenati!
Νέα 26/08/2017 - 18:15

Ως συνήθως τα τελευταία 2-3 λεπτά είχαν όλη την ουσία στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, με τον Romano Fenati να κατακτά την 4η pole της καριέρας του.

 

Ο Ιταλός, όπως και οι περισσότεροι, έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή στα γκαράζ της ομάδας τους, επιστρέφοντας στην πίστα μόλις για έναν χρονομετρημένο γύρο!

 

Εκεί ο Fenati κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Mir, Rodrigo και McPhee που βρέθηκαν για λίγο στην 1η θέση, μέχρι να ολοκληρώσει το δικό του γύρο ο Ιταλός.

 

Έτσι ο Fenati θα ξεκινήσει από την pole τον αυριανό αγώνα, για πρώτη φορά φέτος, ενώ μαζί του στην πρώτη σειρά θα είναι ο Mir και ο Rodrigo.

 

Ο τελευταίος, μετά τις δυο συνεχόμενες (και πρώτες της καριέρας του) poles σε Τσεχία και Αυστρία, θα ξεκινήσει για 3ο συνεχόμενο αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Πιο πίσω, τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο John McPhee στο Grand Prix της πατρίδας του, ενώ μαζί του θα είναι οι Niccolo Antonelli και Andrea Migno.

 

Συναντώντας κίνηση στο τέλος, ο Bo Bendsneyder δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση, ενώ ο Nicolo Bulega έμεινε τελικά στην 8η θέση ενώ ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα.

 

Στην ένατη θέση ο Jorge Martin που κράτησε πίσω του τον Juanfran Guevara.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα