• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΕΔ1
Τεράστια έκπληξη με Georgi!!
Νέα 04/08/2017 - 11:17

Απίστευτα πράγματα έκανε σήμερα το πρωί στην Τσεχία ο Tim Georgi, ένας Γερμανός αναβάτης που στο Brno κάνει μόλις την 3η του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Ο Γερμανός ήταν πριν από ένα μήνα και στο Sachsenring της Γερμανίας, όπου μόλις πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP.

 

Ωστόσο η ελάχιστη εμπειρία που έχει από αυτού του επιπέδου το Πρωτάθλημα, δεν τον εμπόδισε από το να μας μαγέψει σήμερα στις ΕΔ1.

 

Ο Georgi μπήκε από το ξεκίνημα με εντυπωσιακό τρόπο και με μεγάλη αυτοπεποίθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του, μια KTM, γράφοντας τον έναν γύρο πιο γρήγορο από τον άλλο!

 

Ο Γερμανός δεν έχασε σε κανένα σημείο του 40λεπτου το προβάδισμα, ενώ συντηρούσε συνεχώς μια διαφορά πάνω από 1δ από τον ανταγωνισμό.

 

Εν τέλει ο Γερμανός, που κάνει έκτακτη συμμετοχή, έγραψε ιστορία και κατάφερε να μείνει πρώτος μέχρι το τέλος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Nicolo Bulega.

 

Και ο Ιταλός οδηγός είχε μπει δυνατά και μπόρεσε να μείνει στις ψηλά θέσεις μέχρι το τέλος, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του, τον Andrea Migno που στο τέλος έχασε έδαφος και τερμάτισε ένατος.

 

Ανάμεσά τους πήραν θέση οι Atiratphuvapat - ως η καλύτερη Honda το πρωί - Canet, Dalla Porta (με Mahindra), Fenati, Bendsneyder και McPhee.

 

Ο τελευταίος ήταν ο μεγάλος νικητής του Brno στον περσινό βρόχινο αγώνα, ενώ ο Enea Bastianini έκλεισε τη δεκάδα.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Joan Mir, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση, με τη διαφορά του από την κορυφή να διαμορφώνεται - στο τέλος - στα 2,8δ.

Επόμενο άρθρο »

31 νίκες ο Marquez στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Πέθανε ο Angel Nieto

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα