• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: ΕΔ2
Πέρασε πρώτος ο Rea
Νέα 16/06/2017 - 17:38

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να ανεβαίνει στους 46 βαθμούς, ήταν ο Jonathan Rea αυτός που κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ιρλανδός άσος ήταν και ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:35 το απόγευμα, παίρνοντας την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Rea είχε και καλό ρυθμό σ’ αυτές τις συνθήκες, κάνοντας αρκετούς γύρους προς το χαμηλό 1:35.

 

Το πρωί ήταν ο Sykes αυτός που πήρε την πρώτη θέση και αυτό ήθελε να κάνει και το απόγευμα, ξεκινώντας έναν πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος.

 

Όμως ο Βρετανός άσος της Kawasaki - που έκανε το 1-2 - είχε μια πτώση κι έτσι δεν κατάφερε να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο.

 

Πίσω ακολουθούν και πάλι οι δυο Ducati, με τον Marco Melandri να παραμένει μπροστά από τον Chaz Davies.

 

Κανείς από το δίδυμο των κόκκινων δεν κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους του από τις ΕΔ1. Πάντως έμειναν στις θέσεις 3-4 στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Πολύ εντυπωσιακός ήταν ο Leon Camier πάνω στην MV Agusta του. Ο Βρετανός είχε καλό γυρολόγιο και πήρε την πέμπτη θέση, όντας ένα δέκατο πίσω από τις Ducati.

 

Στις ΕΔ2 ο Leon Camier έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Sykes, αλλά έμεινε στην 4η θέση επειδή ο δεύτερος καλύτερος γύρος του ήταν χειρότερος από τον αντίστοιχο του αντιπάλου του.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Jordi Torres αυτός που πήρε την έκτη θέση με την BMW του, με τον Xavi Fores ν’ ακολουθεί χάρη στον πρωινό του χρόνο.

 

Ο Michael Van der Mark ήταν η καλύτερη Yamaha στην 8η θέση και μπροστά από τον Eugene Laverty και την Aprilia του.

 

Αν και ο Lowes έπεσε για τρίτη φορά σήμερα, εν τούτοις ο ομόσταυλος του Van der Mark μπήκε στη δεκάδα που περνάνε απευθείας στην SP2.

 

Από την άλλη οι δυσκολίες παραμένουν στην ομάδα της Honda, με τον Stefan Bradl να μην βελτιώνει το χρόνο του από τις ΕΔ1 και να πέφτει στην 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

H Pirelli στο MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα