• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Λανσάρει ποδήλατο με τα χρώματά του.
Ο Γιατρός επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων, που φέρουν το όνομά του.
Νέα 16/09/2009 - 09:01

Ο κυρίαρχος των MotoGP Valentino Rossi έδωσε πρόσφατα το όνομά του σε μια νέα γκάμα ποδηλάτων που κατασκευάζονται από την εταιρία Cicli Adriatica, με έδρα το Pesaro.

 

Το νέο ποδήλατο θα ανήκει στη συλλογή με όνομα "VR46 bike collection".

 

O Valentino θυμάται ακόμα όταν έκανε τα πρώτα βήματά του στους δύο τροχούς στην αυλή του πατέρα του Graziano οδηγώντας ένα ποδήλατο της Cicli Adriatica. Το ενδιαφέρον του για τα δίκυκλα ξεκίνησε τότε και όπως όλοι γνωρίζουμε επεκτάθηκε στις μοτοσυκλέτες. Τώρα σαν Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Rossi αποφάσισε να σχεδιάσει μια νέα σειρά ποδηλάτων με τρία μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

 

Παράλληλα, το όνομα VR46 θα εμφανίζεται επίσης σε ένα αγωνιστικό ποδήλατο καθώς και σε ένα mountain bike. Ο ίδιος ο Valentino ήταν πίσω από την ιδέα κατασκευής αυτής σειράς ποδηλάτων και η συνεργασία του με την Cicli Adriatica είναι άψογη.

 

Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε σαν απλή ιδέα αλλά τελικά εξελίχτηκε σε κάτι πολύ σταθερό. Η νέα σειρά VR46 θα παρουσιαστεί στο Milano κατά τη διάρκεια της EICMA, της σημαντικότερης έκθεσης ποδηλάτων στην Ιταλία. Η παραπάνω έκθεση θα λάβει χώρα από τις 18 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

Σε αγώνα του Lotus Cup θα τρέξει ο MELANDRI

« Προηγούμενο άρθρο

PONCHARAL: "Ποτέ δε δήλωσα ότι ο Cluzel έχει υπογράψει."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα