• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: Αγώνας
Ιταλικός θρίαμβος με Dovi!
Νέα 04/06/2017 - 17:52

Ούτε η τροφική δηλητηρίαση δεν κατάφερε να σταματήσει τον Andrea Dovizioso από το να κατακτήσει μια τεράστια νίκη για την Ducati μέσα στο Mugello!

 

Ο Dovi το πρωί δεν έγραψε καθόλου χρόνο στο ζέσταμα, καθώς ήταν πολύ άσχημα από μια αναπάντεχη δηλητηρίαση.

 

Ωστόσο οδήγησε περίφημα και κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη των κόκκινων από το 2009 στο Mugello και την πρώτη δική του σε στεγνό αγώνα.

 

Ο Dovi μπήκε δυνατά και έμεινε μαζί με τους μπροστά, ενώ πήρε την πρωτοπορία στον 14ο γύρο από τον Maverick Vinales και μετά δεν την ξανά έχασε.

 

Ο Vinales πήρε 20 πολύτιμους βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 26β διαφοράς από τον δεύτερο.

 

Δεύτερος πλέον είναι ο Andrea Dovizioso μετά τη μεγαλειώδη νίκη του σήμερα και έγινε ο πρώτος Ιταλός που κερδίζει με Ιταλική μοτοσυκλέτα στο Ιταλικό Grand Prix!

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Danilo Petrucci που έκανε δυνατό αγώνα. Ο Petrux έφθειρε το πίσω ελαστικό του στην προσπάθειά του να μείνει κοντά στους πρώτους.

 

Έκανε δυνατές προσπεράσεις, αλλά τελικά έμεινε πίσω από τους Dovizioso και Vinales, κατάφερε όμως να ξεπεράσει το εμπόδιο του Rossi για να πάρει αυτός την 3η θέση.

 

Από την πλευρά του ο Vale, που αγωνίστηκε μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του σε προπόνηση με motocross, φάνηκε ότι δεν είχε δυνάμεις στο τέλος.

 

Ο Ιταλός άσος, που ήθελε όσο τίποτα να ευχαριστήσει τους πάνω από 90,000 φίλους του, έμεινε μαζί με το μπροστινό γκρουπ.

 

Ωστόσο στο τέλος δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, τερματίζοντας 1,3δ πίσω από τον φίλο του, τον Danilo Petrucci.

 

Πάρα πολύ καλός ήταν και ο Alvaro Bautista, που κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Marc Marquez και να κερδίσει αυτός τη μάχη για την 5η θέση.

 

Να σημειώσουμε ότι χτες ο Dovi έλεγε ότι πολλές Ducati μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα και σήμερα επιβεβαιώθηκε, με 5 Ducati στις πρώτες 9 θέσεις!

 

Ο Marquez δεν είχε την αίσθηση που θα ήθελε και δεν ήταν στους πρωταγωνιστές για άλλον έναν αγώνα φέτος.

 

Τουλάχιστον κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα, κάτι που δεν έκανε ο Dani Pedrosa που έπεσε επιχειρώντας να προσπεράσει τον Crutchlow.

 

Με την πτώση του παρέσυρε εκτός μάχης και τον Βρετανό, που ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος με τον Ισπανό της Repsol Honda.

 

Στην έβδομη και όγδοη θέση τερμάτισαν τον αγώνα ο Johann Zarco και ο Jorge Lorenzo, με τον τελευταίο να ξεκινά δυνατά τον αγώνα στην αρχή και να παίρνει για λίγο την 1η θέση.

 

Στη δεκάδα ήταν ο Michele Pirro, η έκτακτη συμμετοχή της Ducati, όπως και ο Andrea Iannone με την Suzuki του.

Επόμενο άρθρο »

Η κούραση στοίχισε στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα