• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Αγώνας
Παρθενική νίκη ο Migno, βάθρο για Diggia/Guevara
Νέα 04/06/2017 - 15:56

H ΚΤΜ έσπασε την αρνητική παράδοση της φετινής σεζόν, όπου δεν είχε βάθρο μετά από 5 αγώνες και πήρε τη νίκη σήμερα χάρη στον Andrea Migno!

 

Ο αγώνας της Moto3 ήταν φανταστικός από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς ένα τεράστιο γκρουπ οδηγών πάλευαν για τις θέσεις του βάθρου.

 

Στο τέλος ο Migno με τον Di Giannantonio ξεχώρισαν λίγο από τους πιο πίσω και ο ένας έμεινε κοντά στον άλλο.

 

Ο Diggia με τέρμα το γκάζι προσπάθησε να πάρει το slipstream από τον Migno και να πανηγυρίσει αυτός την 1η νίκη της καριέρας του, αλλά ήταν αδύνατον.

 

Ο Migno ήταν δυνατός στο τελευταίο κομμάτι και η KTM του ήταν δυνατή σε τελική για να κρατήσει πίσω της την Honda του Diggia για 37χιλ.

 

Έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Diggia έμεινε στη δεύτερη θέση στον εντός έδρας αγώνα του στο Mugello.

 

Ο Migno από την άλλη έπλεε σε ατέλειωτα πελάγη ευτυχίας μετά την πρώτη νίκη της καριέρας του και την πρώτη νίκη της SKY VR46 για φέτος.

 

Ο Ιταλός αφιέρωσε τη νίκη του στους συμπατριώτες του και, όπως είπε, δεν μπορούσε ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έκανε!

 

Ο αγώνας ήταν τρομερά δύσκολος αλλά έγινε σε συνθήκες συννεφιάς, οπότε από πλευράς θερμοκρασίας τα πράγματα ήταν καλά για τους οδηγούς της κατηγορίας.

 

Πανευτυχής ήταν ο Juanfran Guevara που πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του σήμερα και όπως είπε, ελπίζει ότι αυτό θα ανοίξει μια καινούργια σελίδα στην καριέρα του.

 

Ο Darryn Binder κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα αυτή τη φορά και πήρε μια εξαιρετική 4η θέση, ισοφαρίζοντας το καλύτερό του αποτέλεσμα σε αγώνα της Moto3!

 

Ο Aron Canet πήρε μια 5η θέση και 11β, που τον ανέβασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 34β πίσω από τον Joan Mir.

 

Ο Mir έμεινε πρώτος αλλά πήρε μόνο 9β καθώς τερμάτισε 7ος ενώ έδαφος έχασε και ο Romano Fenati που ήταν 13ος και υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

 

Στην έκτη θέση ήταν ο McPhee, ενώ ο Ayumu Sasaki πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα (8ος) με τους Ramirez και Bulega να κλείνουν τη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: Ζέσταμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα