• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Εξαγριωμένος με τον De Angelis.
Ο Ισπανός σχολιάζει έντονα το ατύχημα στο Misano.
Νέα 12/09/2009 - 11:32

Ο Jorge Lorenzo μπορεί να "επέζησε" από το ατύχημα στο Misano, που έβγαλε εκτός μάχης τους Alex de Angelis, Colin Edwards και Nicky Hayden, όμως ο Ισπανός είναι ακόμα ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά του De Angelis.

 

Ο Lorenzo, δεν είναι ξένος στην επιθετική οδήγηση, και ιδιαίτερα στην αρχή της καριέρας του, ήταν από τα στοιχεία που τον ξεχώριζαν. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός θεωρεί ότι ο De Angelis πρέπει οπωσδήποτε να δεχτεί οδηγίες από την επιτροπή αγώνων.

 

"Είμαι εξαγριωμένος", δήλωσε ο Lorenzo, που κατάφερε τελικά να τερματίσει δεύτερος στον αγώνα. "Στον παρελθόν, έκανα κι εγώ τέτοιες τρέλες. Όμως οι διοργανωτές με "συνέτισαν", γρήγορα, και κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι πιο επιφυλακτικός."

 

"Πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτούς τους αναβάτες. Είναι πολύ επικίνδυνο για εμάς, τους υπόλοιπους", σχολίασε με θυμό αναβάτης της Fiat Yamaha.

 

Ο De Angelis, πάντως, απολογήθηκε επανειλημμένα, για το ατύχημα που προκάλεσε, και το οποίο τον οδήγησε στην πρώτη φετινή του εγκατάλειψη.

Επόμενο άρθρο »

MORIWAKI MOTO2: Θα συμμετάσχει σε αγώνα του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα καριέρα του BAYLISS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα