• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΚΑΤ
3η φετινή pole για τον Martin
Νέα 20/05/2017 - 15:01

Η βροχή λίγο έλειψε να χαλάσει τις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, που ξεκίνησαν σε πολύ καλές συνθήκες για τους οδηγούς.

 

Ευτυχώς το ψιλόβροχο δεν κράτησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά και οι οδηγοί στο τέλος τα έδωσαν όλα για την Pole.

 

Αυτή κρατούσε ο Romano Fenati με το 1:42,999 - ήταν ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του ’43 - και ήλπιζε ότι η βροχή θα συνεχιζόταν.

 

Όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και ο Nicolo Bulega ήρθε στο τέλος για να κάνει ένα τρομερό πέρασμα στο τελευταίο κομμάτι και να γράψει 1:42,710!

 

Ωστόσο είχε βγει για λίγο εκτός πίστας κι έτσι ο χρόνος του ακυρώθηκε και ήταν ο Jorge Martin αυτός που πανηγύρισε την pole position, την τρίτη φετινή και της καριέρας του.

 

Ο Bulega έμεινε δεύτερος, ενώ μαζί τους στην 1η σειρά ήταν η KTM του Juanfran Guevara, που ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα ποτέ σε κατατακτήριες.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Romano Fenati, ενώ ξεχώρισε σήμερα η Mahindra του Albert Arenas που πήρε την 5η θέση που είναι με (μεγάλη) διαφορά η καλύτερή του θέση!

 

Μετά την 5η θέση του στην Jerez, την καλύτερη της καριέρας του, ο Marcos Ramirez έκανε και πάλι καλή εμφάνιση και θα ξεκινήσει τον αγώνα αύριο από την 7η θέση.

 

Στην τρίτη σειρά μαζί του θα είναι οι Mir και Bendsneyder, με τον Danny Kent να κλείνει τη δεκάδα μπροστά από τους Bastianini και τον νικητή της Jerez, Aron Canet.

 

Μαζί με το χρόνο του Bulega, ακυρώθηκε και ο χρόνος της Maria Herrera που ακολουθούσε τον Ιταλό και είχε ανέβει μέχρι την 16η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα