• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: «Κατά 99% δεν θα έχω παρτενέρ τον TOSELAND»
O Tεξανός περιμένει τον Ben Spies...
Νέα 11/09/2009 - 08:56
Επανερχόμαστε στο θέμα του Colin Edwards και την κατά τα φαινόμενα παραμονή του στη «δορυφορική» ομάδα της Yamaha.

Όπως έχουμε γράψει σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια (2008 και 2009) που πληρωνόταν από τη «μαμά» εταιρία τώρα αυτός που θα καλύψει το μισθό του θα είναι αποκλειστικά ο Hervé Poncharal.

Όπως διαβάσαμε πάντως στις δηλώσεις του είναι θέμα χρόνου να υπογράψουν οι δύο πλευρές την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πολύπειρος αναβάτης είναι έτοιμος να αποδεχθεί μια μικρή μείωση.

Αυτό που μας απασχολεί στο συγκεκριμένο θέμα όμως είναι μια δήλωση που έκανε ο «Texas Tornado» σχετικά με το ποιος θα είναι παρτενέρ του του χρόνου στη Monster Tech 3 Yamaha. «H Υamaha έχει πει ότι με θέλει και εγώ είμαι καλά μαζί τους. Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά πιστεύω ότι κατά 99% στο πλευρό μου δεν θα βρίσκεται ο αναβάτης που είναι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος οδηγός. Ο λόγος φυσικά για τον James Toseland με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις με τον Τεξανό να κατηγορεί τον Βρετανό ότι κινήθηκε παρασκηνιακά και του «έκλεψε» τον αρχιμηχανικό.

Ο Edwards όμως δε σταμάτησε εδώ αλλά μίλησε και για το όνειρό του. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η δημιουργία μιας ομάδας «made in Texas».

«Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να έχουμε μια ομάδα με δύο αναβάτες από το Texas. Πραγματικά όμως δεν ξέρω τι θα συμβεί», δήλωσε με χιούμορ αναφερόμενος στο σενάριο που θέλει τον συμπατριώτη του Ben Spies να μετακομίζει από του χρόνου στα MotoGP, σε περίπτωση που φέτος στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superbike.

Επόμενο άρθρο »

GRESINI HONDA: Στοχεύουν σε καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες.

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα καριέρα του BAYLISS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα