• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Φανταστική η Μ1
Κι ακόμα δεν έχουμε πάρει το 100%!
Νέα 22/04/2017 - 11:10

Τα λόγια του πράξη δείχνει ότι μπορεί να κάνει ο Maverick Vinales, ο ρυθμός του οποίου είναι πολύ καλός και μπορεί να γίνει αυτός που θα σταματήσει το σερί των νικών του Marquez στην COTA.

 

Ο Vinales ήταν πρώτος με μεγάλη διαφορά στις ΕΔ1, ωστόσο στις δεύτερες ΕΔ δεν έβαλε στο τέλος ένα μαλακό ελαστικό κι έμεινε 3ος πίσω από Marquez και Zarco.

 

Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι αν είχε το μαλακό πίσω ελαστικό, θα μπορούσε εύκολα να κάνει χρόνο ακόμα και στο 2:03 από την πρώτη ημέρα.

 

Ο 22χρονος άσος ήταν ενθουσιασμένος με την Yamaha του, η οποία έχει τρομερή σταθερότητα στα φρένα και παραδέχεται ότι ακόμα δεν την έχει πιέσει στο όριο!

 

«Η Yamaha είναι φανταστική μοτοσυκλέτα! Είναι πολύ σταθερή στα φρένα κι έτσι μπορώ και είμαι δυνατός στο πρώτο και το τελευταίο κομμάτι».

 

«Πρέπει να βελτιωθώ όμως στο δεύτερο. Εκεί έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, όπως και στο τρίτο κομμάτι. Πάντως ακόμα δεν παίρνουμε το 100% από την Μ1».

 

«Νοιώθω καλά πάνω στα σαμαράκια, όπως και πέρυσι... ίσως είναι και το στυλ μου. Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ σταθερή σε όλες τις στροφές, ακόμα και στα φρένα».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν χρειάστηκε να ξεπεράσω το όριο πουθενά και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις τα σαμαράκια».

 

«Αν έβαζα το μαλακό ελαστικό στο τέλος θα ήμασταν στο 2:03».

 

Τέλος αποκάλυψε το μεγάλο του πρόβλημα φέτος: «Είναι στις αργές στροφές. Εκεί είμαστε πραγματικά αργοί».

 

«Όταν αφήνεις τα φρένα και μπαίνεις στη στροφή, εκεί είναι που χάνουμε πολύ. Δεν είναι κάτι που το διορθώνεις μέσα σε μια μέρα, αλλά θέλουμε να είμαστε βελτιωμένοι για τον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: 2ος ενώ μαθαίνω;

« Προηγούμενο άρθρο

Σταθερός ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA