• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Φέτος δεν υπάρχει τόση πίεση!
Όση είχαμε πέρυσι!
Νέα 13/04/2017 - 14:02

Αν και απέναντί του έχει ν’ αντιμετωπίσει έναν αήττητο Maverick Vinales και τον ομόσταυλό του τον Valentino Rossi, ο Marquez λέει ότι δεν νοιώθει πίεση!

 

Τουλάχιστον δεν νοιώθει την ίδια πίεση όπως την περσινή σεζόν, όταν και κατάφερε να πάρει τον τρίτο του Τίτλο στα τέσσερα χρόνια του στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Πέρυσι ένοιωθα περισσότερη πίεση», σχολιάζει ο Marquez. «Βέβαια η πίεση υπάρχει πάντα, όταν παλεύεις για το Πρωτάθλημα».

 

«Και όπως φαίνεται μέχρι τώρα και οι δυο οδηγοί της Yamaha, όχι μόνο ο Vinales αλλά και ο Valentino, είναι δυνατοί στον αγώνα».

 

«Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο, είναι σταθεροί κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά με την Honda για να βρούμε έναν τρόπο να βελτιώσουμε τ’ αποτελέσματά μας».

 

Οι μηχανικοί του HRC εργάζονται ακόμα ώστε να ταιριάξουν τα ηλεκτρονικά της Dorna με τον καινούργιο τους, τύπου big-bang, κινητήρα.

 

Ο Marquez ξεκίνησε τη σεζόν με μια 4η θέση στο Qatar και την πτώση στην Αργεντινή. Έτσι βρίσκεται 37 βαθμούς πίσω από τον Vinales.

 

Για τον άσο της Repsol Honda είναι το χειρότερο ξεκίνημά του στη μεγάλη κατηγορία και πλέον η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη να πάρει αποτέλεσμα στο Τέξας.

 

«Στην καριέρα σου έχεις πάντα καλές και δύσκολες στιγμές. Δεν μ’ αρέσει να λέω κακές», συνέχισε να λέει.

 

«Αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτές για να γίνεσαι καλύτερος. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στην αρχή της περσινής σεζόν, αλλά νικήσαμε».

 

«Φέτος δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Πρέπει να μάθουμε τι κάναμε λάθος και να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είμαι 8ος στη βαθμολογία. Είμαι πίσω για την ώρα. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο».

 

«Πάντως για την ώρα οι δυο Yamaha, ο Valentino και ο Vinales, είναι πολύ δυνατές».

Επόμενο άρθρο »

Baz: Καμμία πιθανότητα

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Θαυματουργός Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα