• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δεν την ελέγχω!
Rins: Κάναμε μεγάλο βήμα μπροστά
Νέα 16/02/2017 - 17:29

Μετά την τρίτη θέση που πήρε χτες, αυτή τη φορά ο Andrea Iannone της Suzuki έπρεπε να συμβιβαστεί με την 12η.

 

Η διαφορά του από την κορυφή ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο και η απογοήτευση στο πρόσωπό του διάχυτη...

 

«Σήμερα δυσκολεύτηκα... προσπάθησα να βελτιώσω την αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα. Κατάλαβα κάποια πράγματα αλλά δυσκολευόμουν όλη την μέρα».

 

«Αυτό που μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι ο ρυθμός μου. Τον βελτίωσα σε σχέση με χτες και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αύριο πρέπει να επιβεβαιώσουμε την απόδοσή μας».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Με δεδομένο ότι βελτίωσα το ρυθμό μου, στον αγώνα τα πράγματα θα μπορούσε να είναι διαφορετικά».

 

«Δεν ελέγχω ακόμα τη μοτοσυκλέτα όπως θα ήθελα και το στυλ μου πρέπει να γίνει πιο φυσικό. Ο χρόνος θα βοηθήσει και ξέρουμε καλά ότι υπάρχουν καλά και κακά στοιχεία».

 

Στο τέλος της σημερινής ημέρας έβαλε και το νέο φέρινγκ της Suzuki. Όταν τον ρώτησαν πως το είδε, απάντησε: «Είναι δύσκολο να πω, πρέπει να δούμε τα δεδομένα».

 

Για την Suzuki η πραγματική αποκάλυψη σήμερα ήταν ο Alex Rins. Ο νεοφερμένος νίκησε τον Iannone και πήρε την 9η θέση, πίσω από τον Valentino Rossi.

 

«Ήμασταν περισσότεροι σταθεροί σήμερα και νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Αυτό μου δίνει κουράγιο για την τελευταία ημέρα».

 

«Την Τετάρτη δυσκολευόμασταν αρκετά στο τρίτο κομμάτι της πίστας, ενώ σήμερα καταφέραμε και βρήκαμε αυτό που μας έλειπε».

Επόμενο άρθρο »

Άρρωστος ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Να μιμηθούμε τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα