• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Λάθος δρόμος, τσάμπα η δουλειά!
«Πικρά» γενέθλια για τον Ιταλό
Νέα 16/02/2017 - 14:40

Η χτεσινή ημέρα ήταν καλή για τον Valentino Rossi, ο οποίος κατάφερε το απόγευμα να βρει κάτι καλό. Το ίδιο όμως δεν ίσχυσε και σήμερα, ημέρα των 38ων γενεθλίων του.

 

Οι λύσεις που επέλεξε αποδείχτηκαν προς τη λάθος κατεύθυνση και αυτό αντικατοπτρίζεται στους χρόνους.

 

Η 8η θέση - πίσω από την Aprilia του Espargaro και την Yamaha του Folger - και τα οχτώ δέκατα διαφοράς από τον ομόσταυλό του, δεν είναι ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει ικανοποιημένο.

 

«Δυσκολεύτηκα περισσότερο σήμερα, σε σχέση με χτες. Σήμερα το πρωί δεν τα πήγα τόσο άσχημα. Είχα καλό ρυθμό κι ένοιωθα καλύτερα από χτες».

 

«Πίστευα ότι εύκολα θα βελτιωνόμουν, αλλά μετά κάναμε μερικές σημαντικές αλλαγές και δεν ένοιωθα άνετα. Προσπάθησα να κάνω προσομοίωση, αλλά δεν ήμουν γρήγορος. Δυσκολευόμουν».

 

«Προσπάθησα να βελτιώσω το ρυθμό μου, ειδικά με τα φθαρμένα ελαστικά, αλλά με ενοχλούσε ο αέρας και δεν ήμουν γρήγορος. Τσάμπα η δουλειά όλο το απόγευμα».

 

«Αύριο πρέπει να ακολουθήσουμε διαφορετική κατεύθυνση. Δεν ήμουν ανταγωνιστικός. Πρέπει να βελτιωθούμε στον ένα γύρο και να κάνουμε προσομοίωση για να καταλάβουμε το ρυθμό μας».

 

Λόγω της φύσης της πίστας του Phillip Island, που είναι γεμάτη ροή, ο Valentino δεν είχε το καινούργιο φέρινγκ της Yamaha με τα ενσωματωμένα φτεράκια.

 

«Σ’ αυτή την πίστα προτιμώ το στάνταρ φέρινγκ. Νομίζω ότι πλέον θα είναι μέρος των ρυθμίσεων. Το νέο θα είναι καλό σε κάποιες πίστες και το παλιό σε άλλες».

 

Για το πλαίσιο ξεκαθάρισε: «Προτιμώ το νέο. Αύριο ίσως κάνω κι άλλες συγκρίσεις».

 

Ο Vinales παρουσίασε - για μια ακόμη φορά - ένα πολύ δυνατό πρόσωπο. Ανησυχεί ο Rossi για τον νέο του ομόσταυλό;

 

«Από την αρχή ήταν πολύ γρήγορος με την Yamaha. Οπωσδήποτε θα είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Όμως το ίδιο συνέβαινε και με τον Lorenzo».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν παίζω παιχνίδια!

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Κοντύτερα στο όριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα