• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 05:00
Πολλοί στο 1:29, ένας μόνο στο ’28!
Νέα 16/02/2017 - 05:21

Αρκετοί είναι οι αναβάτες που έχουν καταφέρει να γράψουν χρόνο στο 1:29, ωστόσο μόλις ένας είναι αυτός που έχει «πέσει» στο 1:28.

 

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η δεύτερη ημέρα των δοκιμών του MotoGP στο Phillip Island.

 

Για την ώρα οι περισσότεροι από τους αναβάτες είναι στα γκαράζ τους για το μεσημεριανό διάλειμμα και στις 05:00 (ώρα Ελλάδας) μόνο οι Lorenzo και Pol Espargaro ήταν στην πίστα.

 

Χρόνο δεν έχει γράψει καθόλου ο Dani Pedrosa σήμερα, ο οποίος το πιο πιθανό είναι να μην μπει καθόλου σήμερα, καθώς ταλαιπωρείται από μια μόλυνση στο φάρυγγα.

 

Στους χρόνους αρκετοί έχουν βελτιωθεί, αλλά είναι ο Maverick Vinales αυτός που παραμένει στην πρώτη θέση χάρη στο 1:28,846.

 

Η διαφορά του νωρίτερα ήταν 8 δέκατα από τον δεύτερο, ωστόσο την έχει μειώσει στα 0,463δ ο Marquez που σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

 

Το χρόνο του κατέβασε και ο Cal Crutchlow που παραμένει ψηλά, στην τρίτη θέση και 85χιλ πιο γρήγορος από την Ducati του δυνατού Bautista.

 

Ο Alvaro έχει καταφέρει να είναι η καλύτερη Ducati για την ώρα, βάζοντας πίσω του την εργοστασιακή GP17 του Dovi για 73 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Σημαντική η πρόοδος για την Aprilia σήμερα, με τον Aleix Espargaro να πέφτει στο 1:29 (μεσαίο) και να είναι στην πολύ καλή έκτη θέση!

 

Πίσω του ακολουθεί ο εξαιρετικός Jonas Folger, που κερδίζει για εννέα χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 38 χρόνια του, είχε νωρίτερα ανέβει μέχρι και την 5η θέση, ενώ έκανε κι ένα ωραίο σώσιμο σε μια δύσκολη στιγμή που είχε το πρωί.

 

Στη δεκάδα από το ξεκίνημα της ημέρας παραμένει ο Jack Miller, ενώ το νέο όνομα σ’ αυτή είναι ο Andrea Iannone πάνω στην Suzuki του.

 

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πληροφόρηση αν όντως έχουν το σπέσιαλ φέρινγκ τους στην πίστα, πάντως ο Ιταλός είναι ο τελευταίος με χρόνο στο 1:29 και 1,1δ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

PI Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 07:00

« Προηγούμενο άρθρο

PI Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 02:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα