• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελπίζει ο Cecchinello
Σε δυνατότερους δεσμούς με την Honda
Νέα 06/02/2017 - 13:46

Το αφεντικό της LCR Honda, ο Lucio Cecchinello, ελπίζει ότι η συνεργασία του με την Honda θα είναι ακόμα πιο στενή, μετά τις επιτυχίες της περασμένης χρονιάς.

 

Ήταν τότε που ο αναβάτης του, ο Cal Crutchlow, πήρε δυο νίκες στη μεγάλη κατηγορία και γενικότερα βοήθησε με αρκετούς βαθμούς το HRC.

 

Ο Ιταλός βρέθηκε στο Λονδίνο πριν δυο εβδομάδες για τη βράβευση του Crutchlow και στη συνέχεια πέταξε απευθείας για τα κεντρικά της Honda στο Τόκυο.

 

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον, επειδή για πρώτη φορά βρέθηκα στα κεντρικά της Honda. Συνήθως πάω στο HRC», είπε με συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον ο Lucio.

 

«Η συνάντηση ήταν καλή. Δουλεύουν σκληρά για να βελτιώσουν την απόδοση της μοτοσυκλέτας και είναι προφανές ότι εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τις δορυφορικές ομάδες».

 

«Πέρυσι κέρδισαν τον Τίτλο στους Κατασκευαστές για μόλις 13 βαθμούς και ο Cal τους έδωσε 70 συνολικά! Ναι, πήραν τον Τίτλο στους Αναβάτες, αλλά και ο Τίτλος στους Κατασκευαστές είναι σημαντικός γι’ αυτούς».

 

Πάντως, αν και περιμένει ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη από το εργοστάσιο, γνωρίζει καλά ότι η ροή που θα φτάνουν νέα εξαρτήματα στην LCR δεν θα αυξηθεί δραματικά.

 

«Το HRC εργάζεται σε πολλούς κλάδους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γι’ αυτό δεν γίνεται κάθε νέο εξάρτημα να το παράγει για τρεις-τέσσερεις αναβάτες».

 

«Αυτό που βλέπουμε και ξέρουμε, είναι ότι θα το δοκιμάσουν πρώτα οι εργοστασιακοί και κάποια στιγμή θα αφήσουν κι εμάς να το τεστάρουμε».

Επόμενο άρθρο »

Πήρε εξιτήριο ο Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

Chattering για Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA