• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το φέρινγκ; Άλλο ήταν το σημαντικό!
Ο Lorenzo θα είναι έτοιμος στο Qatar, ο Marquez κρύβεται
Νέα 31/01/2017 - 15:14

Στις δοκιμές πάντα το πιο σημαντικό είναι η δουλειά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας για το Πρωτάθλημα και το πως νοιώθει ο κάθε αναβάτης πάνω της.

 

Υπό αυτό το πρίσμα, καταλαβαίνει κανείς ότι οι χρόνοι περνούν σε δεύτερη μοίρα. Όταν έρχονται όμως και αυτοί, τότε τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα!

 

Ο Rossi τελείωσε τη δεύτερη ημέρα με χρόνο στα 2:00,254 κάτι που του χάρισε την 4η θέση. Ωστόσο αλλού ήταν στραμμένη η προσοχή όλων.

 

Ο λόγος φυσικά για το νέο φέρινγκ με τα κεκαλυμμένα ή ενσωματωμένα σ’ αυτό «φτεράκια», ένα φέρινγκ που έχει πάρει την έγκριση για χρήση.

 

Πάνω σ’ αυτό δούλεψαν από χτες οι μπλε και σήμερα ήταν η σειρά του Rossi να το δοκιμάσει, ο οποίος πάντως τόνισε ότι δεν κάνει μεγάλη διαφορά.

 

«Μου είπαν ότι δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό...», ήταν τα πρώτα λόγια του Valentino, μια λογική κίνηση από την Yamaha.

 

«Είναι ωραίο όμως και το λατρεύω... για να πω την αλήθεια όμως δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Θα το έχω πάντως και αύριο. Το σημαντικό όμως δεν ήταν αυτό...»

 

Τι ήταν; «Το νέο πλαίσιο που είχαμε! Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές. Κάνει πιο εύκολη την οδήγηση και θα μας βοηθήσει στο δεύτερο μισό του αγώνα».

 

Τη χτεσινή ημέρα είχε ταλαιπωρηθεί από πολύ έντονο πονοκέφαλο το πρωί. Σήμερα «...ήμουν καλά. Ο πονοκέφαλος έφυγε και δουλέψαμε καλά, αν και χάσαμε το πρωινό».

 

«Ήθελα να δοκιμάσω κάποια σημαντικά πράγματα και όλα πήγαν καλά. Έκανα και μια επίθεση στο χρόνο».

 

«Αύριο θα συνεχίσω τη σύγκριση ανάμεσα στα δυο πλαίσια. Πέρα από τα ελαστικά της Michelin, έχω κι ένα ενδιαφέρον στήσιμο να δοκιμάσω».

 

Τέλος αναφέρθηκε σε Lorenzo και Marquez: «Ο Lorenzo τα πήγε καλά σήμερα και θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη στο Qatar».

 

«Όσο για την Honda και ειδικά τον Marquez, πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο στις 18:00».

 

«Σήμερα δούλεψε με φθαρμένα ελαστικά και προσομοιώσεις και κρύφτηκε. Δεν θα εκπλαγώ αν αύριο βάλει φρέσκα ελαστικά και μας ρίξει μισό δευτερόλεπτο».

Επόμενο άρθρο »

Απανωτές ατυχίες για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Θα του πάρει χρόνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA