• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το 10ο τώρα ή ποτέ;
Ελπίζω πως όχι...!
Νέα 23/01/2017 - 15:53

Πριν από μερικές ημέρες ο νέος του ομόσταυλος, ο Maverick Vinales, έγινε 22 χρονών την ώρα που ο Valentino Rossi ετοιμάζεται για την 22η σεζόν του στο MotoGP!

 

Ο Ιταλός άσος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοσιογράφους από την Ιταλία που έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της Yamaha στην Μαδρίτη και είπε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα.

 

«Μ΄αρέσει αυτή η νέα Μ1. Είναι πολύ “εργοστασιακή Yamaha”. Ας ελπίσουμε να είναι τόσο γρήγορη, όσο είναι όμορφη», είπε χαμογελώντας.

 

Λίγα λεπτά πριν, στην παρουσίαση της Μ1, είχαν δείξει ένα σύντομο video με τους ανθρώπους της ομάδας του να λένε ότι φέτος είναι η χρονιά του!

 

«Με δεδομένο ότι τα τρία προηγούμενα χρόνια ήμουν δεύτερος... ε, ναι, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

 

«Στόχος είναι να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Ας περιμένουμε όμως τα τεστ. Εκεί θα δούμε που είναι κι οι αντίπαλοί μας».

 

Τώρα η ποτέ, λοιπόν, για τον 10ο Τίτλο; «Ας ελπίσουμε πως όχι. Οπωσδήποτε μετά τη φετινή σεζόν θα έχω άλλη μια ευκαιρία».

 

«Τα τελευταία χρόνια η ομάδα τα έχει πάει καλά, όμως ο πιο σημαντικός Τίτλος είναι αυτός των Οδηγών. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα».

 

«Προσωπικός μου στόχος για τη νέα σεζόν, είναι να κερδίσω περισσότερους αγώνες απ’ ότι πέρυσι».

 

«Ο Τίτλος δεν θα είναι πιο εύκολος, ή πιο δύσκολος, απ’ ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Εξαρτάται από εμένα και την ομάδα να είμαστε έτοιμοι στο Qatar και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

 

Στη συνέχεια το θέμα της συζήτησης μετατέθηκε στον νέο του ομόσταυλο, τον Maverick Vinales.

 

«Ήταν γρήγορος από την αρχή, αλλά το ίδιο είχε γίνει και με τον Lorenzo. Το ένα πρόβλημα αντικαταστάθηκε μ’ ένα εξίσου μεγάλο πρόβλημα».

 

«Έχω συνηθίσει να έχω δίπλα μου έναν δυνατό ομόσταυλο. Είναι σίγουρα καλό για να σε κρατάει σε εγρήγορση, αλλά είναι και δύσκολο».

 

«Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά με τον Maverick και είναι πιο εύκολο να προχωρήσουμε μπροστά μαζί του, παρά με τον Lorenzo».

 

«Ξέρουμε καλά για το ταλέντο του και πλέον, με δυο χρόνια εμπειρίας στη μεγάλη κατηγορία, είναι έτοιμος να παλέψει για τον Τίτλο».

 

«Με την Suzuki κέρδισε ήδη έναν αγώνα και βγήκε 4ος στο Πρωτάθλημα. Με την Yamaha θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικός».

 

Για τη νέα σεζόν είπε: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με σημαντικές αλλαγές. Η μετακίνηση του Lorenzo είναι ιστορική και περιμένω με ενδιαφέρον να δω τι θα κάνει».

 

«Φυσικά είναι και οι Vinales με τον Iannone».

 

Πολλές φορές ένα Πρωτάθλημα κρίνεται στους πρώτους αγώνες και ο Rossi το ξέρει καλά: «Πέρυσι ο Marquez ξεκίνησε καλά κι αν καταφέρει και πάλι να κάνει διαφορά στην αρχή, θα είναι δύσκολο να τον πιάσουμε».

 

«Η Αργεντινή και το Τέξας του ταιριάζουν πολύ και ταιριάζουν πολύ στην Honda. Όμως κι εμείς δεν τα πάμε τόσο άσχημα εκεί».

 

«Έχω προετοιμαστεί καλά, όπως κάθε χρονιά, αν και φέτος προσπάθησα να εστιάσω περισσότερο στις μικρές λεπτομέρειες».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και από την Sepang κι έπειτα, θα ξεκινήσω να δουλεύω στο οδηγικό μου στυλ».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Test @ Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Το τελικό Ημερολόγιο του 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA