• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati και SEAT μαζί
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών
Νέα 23/01/2017 - 13:00

Η Ducati και η SEAT θα συμμετάσχουν από κοινού το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (MotoGP).

 

Το SEAT Leon CUPRA των 300 ίππων - το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία της Ισπανικής φίρμας - θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της εργοστασιακής ομάδας της Ducati.

 

Επομένως αυτό το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους οι Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso, αρχής γενομένης από το Qatar.

 

Επιπλέον, η νέα GP17 θα έχει το λογότυπο της SEAT στη μάσκα της, ενώ θέση θα πάρει και στις φόρμες των δυο οδηγών της ομάδας.

 

Πέρα από το δυναμισμό, το πάθος προς τη σχεδίαση και τη δέσμευση για καινοτομία και τεχνολογία, οι δυο φίρμες έχουν και κάτι άλλο κοινό.

 

Η SEAT έχει καταφέρει το 2008 και το 2009 να κερδίσει δυο Πρωταθλήματα WTCC (World Touring Car Championship) και πάνω από 25 τίτλους σε ράλλυ γενικότερα.

 

Παρομοίως και η Ducati, στο MotoGP, έχει κερδίσει 33 αγώνες και 17 Τίτλους Κατασκευαστών στα SBK, ενώ συμμετάσχει και σε πολλά άλλα Πρωταθλήματα.

 

Φυσικά η Ducati έχει καταφέρει να κερδίσει τον Τίτλο στο MotoGP το 2007, με αναβάτη της τότε τον Αυστραλό Casey Stoner, ο οποίος είναι πλέον Πρεσβευτής της μάρκας και δοκιμαστής της.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Θα σκέφτομαι τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Pirro: Lorenzo και Dovizioso;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα