• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Να τσακωθώ με τον Rossi;
Αυτό θα ευνοήσει τον Marquez...
Νέα 23/01/2017 - 10:23

Vinales: Να τσακωθώ με τον Rossi;

 

Αυτό θα ευνοήσει τον Marquez...

 

 

Ο Maverick Vinales πιστεύει ότι δεν πρέπει να χαλάσει η σχέση του με τον Valentino Rossi, καθώς αυτό θα εξυπηρετούσε τον μεγάλο τους αντίπαλο, τον Marquez.

 

Ο 22χρονος άσος της Yamaha δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεχιστεί η καλή του σχέση με τον Vale, για τον οποίο είπε ότι ήταν το είδωλό του καθώς μεγάλωνε.

 

«Για την ώρα η σχέση μας είναι ίδια. Υπάρχει σεβασμός κι ελπίζω να συνεχιστεί. Όταν ήμουν παιδί, ήταν το είδωλό μου και ακόμα είναι».

 

«Δεν θα είναι καλό αν χαθεί ο σεβασμός. Όχι μόνο για τα ΜΜΕ ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή τον έχω σαν πρότυπό μου και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους ομόσταυλους».

 

Άλλωστε, όπως υπογράμμισε, η καλή σχέση που είχε με τον Aleix Espargaro στο γκαράζ της Suzuki, βοήθησε στην ταχύτατη εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

 

«Όταν έχεις καλή σχέση, μπορείς να εξελίξεις τη μοτοσυκλέτα. Μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον και αυτό είναι καλό. Είναι σημαντικό για την Yamaha».

 

«Το δυνατό μας σημείο πέρυσι, με τον Aleix, ήταν ότι ήμασταν κοντά και βελτιώναμε τη μοτοσυκλέτα επειδή δουλεύαμε μαζί».

 

«Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και φέτος με τον Valentino, διότι δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε τον Marc και αν αυτό θέλουμε, δεν πρέπει να τσακωνόμαστε».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια για τον Jorge Lorenzo.

 

«Δεν μπορώ να πω για τις πιθανότητές του για τον Τίτλο. Είναι δύσκολο. Πρώτα πρέπει να δούμε πως θα προσαρμοστεί στη μοτοσυκλέτα».

 

«Στα τεστ ήταν γρήγορος. Θα δούμε. Ξέρουμε ότι σε 5-6 πίστες η Ducati θα είναι εκεί, αν όχι για τη νίκη τότε σίγουρα στο βάθρο».

 

«Στους άλλους όμως αγώνες δυσκολεύονται αρκετά. Ξέρω ότι ο Jorge είναι ένας τρομερά ταλαντούχος αναβάτης».

 

«Ας δούμε όμως πρώτα πως θα είναι με την Ducati σε πίστες όπως η Jerez, που είναι τόσο δύσκολη, ή το Brno και η Aragon. Εκεί, θυμάμαι, δυσκολεύτηκαν».

Επόμενο άρθρο »

Βραβεύτηκε το Αυστριακό GP

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo με ισχυρό κίνητρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα