• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INDY live: O Pedrosa το μεγάλο φαβορί
O οδηγός της Honda φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για αύριο, αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες
Νέα 29/08/2009 - 21:14

 

O Dani Pedrosa με πειστικό τρόπο διέλυσε το συναγωνισμό και πήρε την pole position (2η φέτος) στο Grand Prix της Ινδιανάπολης.

Ο Ισπανός οδηγός αντιμετώπισε το συναγωνισμό του συμπατριώτη του Lorenzo, μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά, όταν με συνεχείς γρήγορους γύρους κατέβασε το χρόνο στο 1:39.730 και μάλιστα ήταν και ο ταχύτερος στην ευθεία με 318.3 χλμ/ώρα (μαζί με τον Melandri που είχε ακριβώς τα ίδια χλμ/ώρα). Έτσι ο οδηγός της Honda φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για αύριο, αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες.

 

Ο Jorge Lorenzo από τη μεριά του ήταν ανάλογα γρήγορος στο μεγαλύτερο μέρος των Κατατακτήριων και έχει 10 γύρους κάτω από το 1:41, με τον Pedrosa να έχει 9 και τον Rossi μόλις 4! Βέβαια δεν κατάφερε και πάλι να κάνει τη διαφορά με το τελευταίο από τα μαλακότερα λάστιχα που κράτησε και έμεινε πίσω 0.506 του δευτερολέπτου, που είναι σημαντική διαφορά.

Oι μηχανικοί του Lorenzo ετοιμάζουν την Μ1 για την τελικλή επίθεση
Oι μηχανικοί του Lorenzo ετοιμάζουν την Μ1 για την τελικλή επίθεση

 

Ο Valentino Rossi με τη σειρά του έμεινε 0.879 πίσω από τον Pedrosa, που φαντάζει με αιωνιότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τον «δόκτωρα», το τι θα βρει για τον αγώνα. Πάντως έτσι φαντάζει δύσκολο να κυνηγήσει τη νίκη.

 

Ο Alex De Angelis έβαλε φτερά στα πόδια του και ήταν 3ος μέχρι τον τελευταίο γύρο, όταν έχασε τη θέση στην πρώτη σειρά εκκίνησης από τον 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο Colin Edwards ήταν χαρούμενος με την 5η θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Nicky Hayden που έκανε αρκετά καλή εμφάνιση για την Ducati, αλλά με διαφορά 1.337 του δευτερολέπτου από την κορυφή δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο, όπως πέρυσι που ήραν 2ος.

Ο Rossi δεν είναι χαρούμενος με τις ρυθμίσεις του
Ο Rossi δεν είναι χαρούμενος με τις ρυθμίσεις του

 

Ο Toni Elias σε μια ακόμη καλή εμφάνιση ξεκινάει από την 7η θέση, με τον εργοστασιακό Andrea Dovizioso δίπλα του και τον Marco Melandri να συμπληρώνει την 3η σειρά της εκκίνησης. Ο James Toseland κατάφερε να πάρει τη 10η θέση, μπροστά από την πρώτη Suzuki, αυτή του Capirossi, τη στιγμή που ο Vermeulen είναι ακόμη πιο πίσω 14ος.

 

Ο τραυματίας Randy De Puniet στην 12η θέση, 13ος ο Niccolo Canepa, o Mika Kallio 15ος και ο «πρωτάρης» Aleix Espargaro μπροστά από τον Gabor Talmacsi, συμπλήρωσαν τις 2 τελευταίες θέσεις.

Αποφασισμένος ο de Angelis και η ομάδα του
Αποφασισμένος ο de Angelis και η ομάδα του
Αλλάζουν το μετατρόχιο οι μηχανικοί του Dovizioso
Αλλάζουν το μετατρόχιο οι μηχανικοί του Dovizioso
Xαρούμενος ο Lorenzo με τη 2η θέση
Xαρούμενος ο Lorenzo με τη 2η θέση
Ο Dani Pedrosa προς το παρών είναι το φαβορί
Ο Dani Pedrosa προς το παρών είναι το φαβορί

Επόμενο άρθρο »

INDIANAPOLIS: Pole position για τον Di Meglio στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

ΙΝDIANAPOLIS: Pole position για τον Simon στα 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα