• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Δεν θέλω να πέφτουν οι άλλοι για να κερδίζω βαθμούς»
Στους δυο τελευταίους αγώνες σε Donington και Assen ο Casey Stoner θυμίζει τις εποχές που κυριαρχούσε μέσα στις πίστες χωρίς να αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης σε κανέναν.
Νέα 29/06/2008 - 00:00
Στους δυο τελευταίους αγώνες σε Donington και Assen ο Casey Stoner θυμίζει τις εποχές που κυριαρχούσε μέσα στις πίστες χωρίς να αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης σε κανέναν.

Η δουλειά που έκανε η Ducati πάνω στα ηλεκτρονικά απέδωσε καρπούς και τώρα ο Αυστραλός επιστρέφει δριμύτερος στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Sotner στο Assen καθώς επίσης και η πρώτη νίκη της Ducati και της Bridgestone στον «Καθεδρικό» των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόνισε πως θα μπορούσε να αυξήσει κι' άλλο τη διαφορά του αλλά δεν υπήρχε κανένα νόημα να ρισκάρει. Παράλληλα τόνισε πως δεν θέλει να πέφτουν οι αντίπαλοί του για να κερδίζει ο ίδιος βαθμούς.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι είχαμε τον ρυθμό για να φτάσουμε στη νίκη. Όμως το να γνωρίζεις ότι το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είσαι εσύ ο ίδιος, σε κάνει νευρικό. Ο αγώνας έγινε τελικά σε στεγνό και χάρηκα πολύ γι' αυτό. Είχα πολύ γρήγορο γυρολόγιο ειδικά στις αρχές και απέκτησα σημαντική διαφορά. Δεν χρειάστηκε να πιέσω στο τέλος γιατί έπρεπε να σκεφτώ και το θέμα της κατανάλωσης. Όσο πιο πολύ πιέζεις στο τέλος τόσο περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζεις. Δείτε τι έγινε με τον Nicky (Hayden). Πρέπει να βγάλω το καπέλο μου στην ομάδα η οποία στους τελευταίους αγώνες έχει κάνει τρομερή δουλειά και είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Ο Valentino (Rossi) ήταν άτυχος. Δεν θέλω να πέφτει κανείς ώστε να κερδίζω με τέτοιο τρόπο βαθμούς, αλλά και εγώ είχα κάποιες άτυχες στιγμές φέτος. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στ συνέχεια, αλλά σίγουρα θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν ο Dani (Pedrosa) και ο Vale (Rossi)».

Επόμενο άρθρο »

Eπίσημο: Από το 2011 τα 600cc αντικαθιστούν τα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: υπό βροχή το πρωινό ζέσταμα

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA