• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INDY live: O Pedrosa πρώτος με διαφορά!!
Το πιο σημαντικό είναι η τεράστια διαφορά 1.015'' από τον 2ο!!
Νέα 29/08/2009 - 17:08

 

Ο Dani Pedrosa συνέχισε τη χτεσινή του καλή εμφάνιση, παίρνοντας την 1η θέση από το ξεκίνημα των 60 λεπτών των πρωινών Ελεύθερων Δοκιμών 2, του Grand Prix της Ινιδανάπολης. Έμεινε εκεί σε όλη τη διάρκεια του 60λεπτου και μάλιστα όταν στο τέλος όλοι κατέβασαν χρόνους, ο Ισπανός οδηγός έκανε μια σειρά πολύ καλών γύρων και στον τελευταίο «έσπασε» τα χρονόμετρα με 1:40.271, χρόνο 5 δέκατα κάτω από αυτόν του Rossi με τα μαλακά λάστιχα πέρυσι στις Κατατακτήριες!

Το ακόμη πιο σημαντικό για τον Pedrosa και την Honda είναι η τεράστια διαφορά 1.015 του δευτερολέπτου από τον 2ο Lorenzo!!

 

Ο άλλος κορυφαίος Ισπανός ήταν και αυτός – όπως άλλωστε σε όλους τους αγώνες φέτος – ανάμεσα στους 3 πρώτους και τελικά πήρε τη 2η θέση, αλλά σίγουρα στην Yamaha δεν είναι ευχαριστημένοι με τη διαφορά από την κορυφή.

O De Angelis με νέο βάψιμο στο κράνος, εντυπωσίασε μέσα στην πίστα
O De Angelis με νέο βάψιμο στο κράνος, εντυπωσίασε μέσα στην πίστα

 

Η Honda έχει ένα ακόμη λόγο να είναι ευχαριστημένη, αφού στην 3η θέση των πρωινών δοκιμών ήταν ο Alex De Angelis της δορυφορικής Gresini, με πολύ αξιόλογη απόδοση σε όλη τη διάρκεια του 60λεπτου. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του ανταποκριτή μας Δημήτρη Διατσίδη, φέρνουν το νεαρό Ιταλό κοντά στο να βρει ομάδα για το 2010, πηγαίνοντας στην δορυφορική Pramac Ducati!

 

O Valentino Rossi έμεινε στην 4η θέση, μπροστά από τον Colin Edwards που βρήκε προς το παρών το ρυθμό μπροστά στους συμπατριώτες του.

Στην 6η θέση ο Andrea Dovizioso, μπροστά από τον άλλο Αμερικανό, τον Nicky Hayden που έκανε μια ικανοποιητική εμφάνιση.

Πίσω του στην 8η θέση έκπληξη θεωρείται η εμφάνιση του Niccolo Canepa, μπροστά από τον εργοστασιακό (και για αυτόν τον αγώνα) Mika Kallio.

Ο ψηλός για αγώνες Aleix Espargaro ήταν η μεγάλη έκπληξη
Ο ψηλός για αγώνες Aleix Espargaro ήταν η μεγάλη έκπληξη

O Marco Melandri στην 10η θέση και η 2η μεγάλη έκπληξη ήταν στην 14η θέση ο Aleix Espargaro που οδήγησε την Pramac Ducati για πρώτη φορά σε στεγνές συνθήκες σήμερα!

Ο Marco Melandri σε καλή φόρμα
Ο Marco Melandri σε καλή φόρμα
Με πατερίτσες πηγαίνει στη μοτοσυκλέτα του ο De Puniet
Με πατερίτσες πηγαίνει στη μοτοσυκλέτα του ο De Puniet

Επόμενο άρθρο »

ΙNDIANAPOLIS: Ταχύτερος ο Simocelli στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Το όνειρο των Ιταλών και η... περιέργεια του ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα