• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Κατεστραμμένος...
Έτσι ένοιωθα φέτος από την πίεση!
Νέα 01/12/2016 - 10:20

Ο Marc Marquez παραδέχεται ότι η πίεση που είχε τη φετινή σεζόν, τον έκανε να νοιώθει κατεστραμμένος, με την ομάδα του να τον βοηθά σε σημαντικό βαθμό να σηκώσει αυτό το βάρος.

 

Μέχρι φέτος, όπως έχει παραδεχτεί αρκετές φορές σε παλιότερες δηλώσεις του ο άσος της Repsol Honda, δεν είχε συνειδητοποιήσει για το μέγεθος της πίεσης και το πόσο αυτή θα μπορούσε να τον επηρεάσει.

 

«Δεν λέω ότι δεν ξέρω τι θα πει πίεση, αλλά μέχρι τώρα δεν την είχα νοιώσει, τουλάχιστον σε έναν τόσο μεγάλο βαθμό», παραδέχεται ο Marquez, ο οποίος φέτος εξασφάλισε τον τρίτο του Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Η πίεση είναι κάτι δύσκολο να το εξηγήσεις, είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής και σου προκαλεί αμφιβολίες», συνέχισε να λέει ο Ισπανός άσος σε συνέντευξη για περιοδικό της Honda.

 

«Είναι κάτι που επηρεάζει το μυαλό και το σώμα σου και στο τέλος του Σ/Κ νοιώθεις εντελώς κατεστραμμένος».

 

Για τον Marc Marquez, το αντίδοτο σ’ αυτή την υπερβολική πίεση που είχε τη φετινή σεζόν, ήταν η παρουσία και το στήριγμα που του έδιναν οι άνθρωποί του στο γκαράζ του HRC.

 

«Είμαι τυχερός που έχω μια καταπληκτικά οικογένεια στο paddock», πρόσθεσε. «Με βοήθησε αρκετά να το αντιμετωπίσω και δεν μιλάω μόνο για τους αγώνες. Με βοήθησαν πολύ στο να παραμείνω ήρεμος».

 

Επόμενο άρθρο »

Διπλή επέμβαση για Davies

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Monza: Ο Rossi θέλει νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα