• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διακοπές για Marquez-Pedrosa
Δεν θα είναι στο τεστ της Jerez
Νέα 18/11/2016 - 18:47

Οι διακοπές για τους Marc Marquez και Dani Pedrosa ξεκίνησαν ήδη, μιας και το δίδυμο της Honda δεν θα είναι στις ιδιωτικές δοκιμές στην Jerez.

 

Οι δυο αναβάτες ξεκίνησαν την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του 2017 στην Valencia, στο πρόσφατο τεστ, όταν και ολοκλήρωσαν στη 2η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Η συνέχεια θα τους έβρισκε στην Jerez, στις 23 Νοεμβρίου, για ιδιωτικές δοκιμές, αλλά όπως αποκάλυψε η Honda, τη θέση τους θα πάρουν οι Aoyama και Miller.

 

Ο επίσημος λόγος είναι ότι δεν θα έχουν νέα εξαρτήματα στην Jerez που θα απαιτούσαν την παρουσία των εργοστασιακών στην Ισπανία.

 

Επιπλέον, η τηλεμετρία και ο όγκος πληροφόρησης που συγκέντρωσαν στην Valencia, είναι αρκετά για την ώρα.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο κάθε κατασκευαστής έχει πέντε ημέρες ιδιωτικών δοκιμών με τους εργοστασιακούς του αναβάτες ανά σεζόν.

 

Επομένως, μετά την απόφαση αυτή, η Honda θα έχει δυο επιπλέον ημέρες για να χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί τους εργοστασιακούς της το 2017.

 

Την επόμενη φορά λοιπόν που οι Marquez-Pedrosa θα ανέβουν στην RC213V του 2017, θα είναι στις 30 Ιανουαρίου στο επίσημο τεστ της Sepang.

 

Η Ducati και οι δορυφορικές της ομάδες, μαζί με την Suzuki, την Aprilia και την KTM θα είναι στην Jerez. Η Yamaha έχει προγραμματίσει δοκιμές στην Sepang.

Επόμενο άρθρο »

Smith: Τι άλλο να ζητήσω;

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Στόχος επετεύχθη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA