• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INDY live: O Pedrosa πρώτος στη βροχή!
Οι καλοί χρόνοι από τους περισσότερους οδηγούς έγιναν στην αρχή
Νέα 28/08/2009 - 00:01

 

O Dani Pedrosa με την Honda RCV212 ήταν ο ταχύτερος συνδυασμός στη βρεγμένη πίστα της Ινδιανάπολης.

Παρά το ότι η πρόβλεψη ήταν για καλό καιρό με λίγα σύννεφα, η βροχή ξεκίνησε 10 λεπτά πριν την έναρξη των πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών της Παρασκευής. Οι καλοί χρόνοι από τους περισσότερους οδηγούς έγιναν στην αρχή, μέχρι να δυναμώσει η βροχή. Αργότερα μόνο τα 5 τελευταία λεπτά η βροχή ήταν λιγότερη και οι χρόνοι κατέβηκαν και πάλι.

 

Ο Ισπανός οδηγός έκανε λίγους γύρους, αλλά κατάφερε να σημειώσει έναν καλό χρόνο με τελική στα 268 χλμ/ώρα.

Στον τελευταίο του γύρο ο Nicky Hayden και η Ducati του ανέβηκαν στη 2η θέση, με τον Αμερικανό φανερά ευχαριστημένο στο τέλος. Φαίνεται ότι η πρώτη ευχή που έκανε – όπως γράφει στο πίσω μέρος του κράνους του για τον αγώνα αυτό – έπιασε.

Ο Hayden χειροκροτήθηκε θερμά από τους λίγους που βρέθηκαν στις κερκίδες
Ο Hayden χειροκροτήθηκε θερμά από τους λίγους που βρέθηκαν στις κερκίδες

 

 

Ο Valentino Rossi έμεινε πάρα πολύ ώρα στο box της Yamaha και μπήκε στην πίστα 23' λεπτά αργότερα από όλους, όταν το νερό ήταν πολύ. Προς το τέλος ξαναμπήκε και στον τελευταίο του γύρο ανέβηκε τρίτος, μπροστά από τον ομόσταυλο Jorge Lorenzo που ήταν σταθερά στους 3 πρώτους σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών, με το κράνος του Captain America!

 

Ο Alex de Angelis που σημείωσε καλό χρόνο στην αρχή ήταν τελικά στην 5η θέση, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του βρόχινου οδηγού. Ανάλογα καλά, πήγε και ο James Toseland στην 6η θέση, που μετά από καιρό βρέθηκε μπροστά από τον ομόσταυλο Colin Edwards (8ος). Ανάμεσά τους ο Loris Capirossi που μάλιστα λίγο πριν το τέλος είχε μια ανώδυνη πτώση.

 

Στην 9η θέση ο Andrea Dovizioso που σημείωσε με την Honda του την υψηλότερη τελική με 278.7 χλμ/ώρα.

Τη δεκάδα έκλεισε ο Marco Melandri, ενώ ο Aleix Espargaro που οδήγησε για πρώτη φορά στη ζωή του μια μοτοσυκλέτα ΜotoGP, τα πήγε πολύ καλά ανεβάζοντας την Pramac Ducati στην 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

LIVIO SUPPO: "Απογοητευτικά τα αποτελέσματα του Hayden."

« Προηγούμενο άρθρο

INDY live: Ο Captain America είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα