• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Κάναμε καλή αρχή!
Ο Jorge θα μπορούσε καλύτερα, αλλά δεν το επιδιώξαμε
Νέα 17/11/2016 - 11:07

Με τον Jorge Lorenzo να απαγορεύεται να κάνει δηλώσεις, ήταν η σειρά του Gigi DallIgna να μιλήσει για το ντεμπούτο του Jorge με τους κόκκινους.

 

«Είμαι χαρούμενος με τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ducati. Φυσικά είπε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά, με βάση την προηγούμενη εμπειρία του».

 

«Την πρώτη ημέρα οδήγησε μόνο τη μοτοσυκλέτα του 2016 ενώ χτες έκανε συγκρίσεις ανάμεσα στην καινούργια και την παλιά, ενώ δοκίμασε και κάποια εξαρτήματα».


«Ο χρόνος του θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αλλά δεν κυνηγήσαμε αυτό μιας και είχαμε άλλες προτεραιότητες».

 

«Είμαι χαρούμενος που τον έχω και πάλι δίπλα μου. Στο παρελθόν είχαμε πετύχει μερικά καλά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να τον πω φίλο μου, αλλά τα πάμε καλά».

 

Στη συνέχεια δεν ήθελε να αποκαλύψει αν ο Stoner θα είναι ο νέος coach του Lorenzo και αρκέστηκε να πει: «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, όπως και με τον Dovi και την Ducati».

 

«Νομίζω ότι αυτό το κλίμα θα μας βοηθήσει να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

Γενικότερα για το διήμερο τεστ και τα πρώτα του συμπεράσματα: «Είμαι ικανοποιημένος. Ο Dovi έκανε τον καλό του χρόνο με την καινούργια μοτοσυκλέτα».

 

«Βέβαια δεν έχουμε ακόμα το ιδανικό στήσιμο, αλλά κάναμε καλή αρχή. Η παλιά με τη νέα μοτοσυκλέτα είναι αρκετά ίδιες και οι μεγαλύτερες διαφορές είναι στο πλαίσιο».

 

Τέλος, σχολίασε ότι η υποστροφή συνεχίζει να τους απασχολεί και ότι η τελική μοτοσυκλέτα δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από αυτή που είδαμε στην Valencia.

 

Δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Vinales για την παρουσία του, ενώ μίλησε και για τον Iannone, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερος αν δεν είχε την πτώση το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone για την Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Vinales στους διεκδικητές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA