• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΙΝDIANAPOLIS: Mamola και Βrown στο κέντρο της πόλης.
Δικάβαλη βόλτα στο κέντρο της Indianapolis.
Νέα 28/08/2009 - 21:41

Η ατμόσφαιρα προετοιμάζεται εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στην πίστα της Indianapolis. Εχθές, ο βετεράνος αναβάτης Randy Mamola και ο αστέρας του NHRA (National Hot Road Association) Antron Brown έκαναν δικάβαλη βόλτα επίδειξης στο κέντρο της πόλης της Indianapolis.

 

"Ήταν φανταστικό που το Πρωτάθλημα ήρθε στις Η.Π.Α. δύο φορές φέτος. Η πίστα της Ιndianapolis είναι μάλλον η διασημότερη στον κόσμο και φέτος εορτάζονται τα 100 χρόνια λειτουργίας της, οπότε ο αγώνας είναι πολύ ιδιαίτερος" δήλωσε ο Mamola.

 

Ο ήρωας των dragster, Brown δήλωσε από την πλευρά του:"“Οι Η.Π.Α. βρίσκονται στην κορυφή της τεχνολογίας, όπως ακριβώς και τα MotoGP, οπότε χαιρόμαστε πολύ που το Πρωτάθλημα περνάει από εδώ. Ήταν φανταστική η βόλτα που έκανα με τον Randy!"

 

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση αυτή μερικοί αναβάτες που έχουν σα σπόνσορα την Red Bull, μεταξύ των οποίων οι Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso, Chris Vermeulen και Mika Kallio βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και έδωσαν συνέντευξη τύπου. Όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την επίσκεψη των MotoGP στις Η.Π.Α.

Mamola 2
Mamola 2
Mamola 3
Mamola 3

Επόμενο άρθρο »

INDY live: Make a wish! – Nicky…

« Προηγούμενο άρθρο

INDIANAPOLIS: Έκπληξη από τον Cluzel στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα