• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Το λυπηρό αντίο
Του Giugliano στην Aruba.it Ducati
Νέα 03/11/2016 - 13:48

Την απογοήτευση και τη λύπη του εξέφρασε ο Davide Giugliano, ο οποίος δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει όπως θα ήθελε την Ducati και τα SBK στον τελευταίο αγώνα.

 

Ο Ιταλός άσος της Aruba.it Ducati δεν μπόρεσε για να αγωνιστεί την Κυριακή στο Qatar, εξαιτίας του τραυματισμένου του ώμου και του πόνου που του προκαλούσε.

 

Ο τραυματισμός αυτός τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικούς Γύρους, καθώς προέρχεται από την πτώση του στο δεύτερο αγώνα του Lausitzring.

 

«Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο λυπηρός τρόπος να αποχαιρετίσω την Ducati, ωστόσο κρατώ πολλές καλές αναμνήσεις μέσα μου».

 

«Νομίζω ότι τόσο εγώ ως αναβάτης, όσο και η μοτοσυκλέτα, καταφέραμε να μεγαλώσουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια».

 

«Έμαθα πολλά και το ταξίδι αυτό ήταν έντονο, διότι θεωρώ ότι να με έχει κανείς ως αναβάτη, είναι κάτι που προκαλεί πολλά συναισθήματα, για καλό ή για κακό».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την ομάδα μου, καθώς πάντα δούλευαν μέχρι αργά το βράδυ για να μου δώσουν το καλύτερο σύνολο για τον αγώνα».

 

«Ευχαριστώ επίσης όλη την Ducati που πάντα μου έδειχναν την εκτίμησή τους και δούλεψαν σκληρά για μένα. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

 

Παρά τα όσα προβλήματα, ο Davide Giugliano κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν στην 7η θέση του Πρωταθλήματος, έχοντας ανέβει πέντε φορές στο βάθρο.

 

Η συνέχεια της καριέρας του Ιταλού άσου θα είναι - κατά πάσα πιθανότητα - στα Βρετανικά Superbikes (BSB) όπου και πάλι θα οδηγεί μοτοσυκλέτα της Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ο στόχος;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: 7η θέση από τα pits!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA