• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Τελειωμένη υπόθεση
Αποδέχεται ότι χάνει την GP17 για του χρόνου
Νέα 02/11/2016 - 10:59

Ο Scott Redding βλέπει ότι οι πιθανότητές του να έχει αυτός την GP17 τη νέα σεζόν, είναι πάρα πολύ μικρές μετά το τέλος του αγώνα στην Μαλαισία.

 

Ο Βρετανός άσος είναι σ’ ένα μίνι Πρωτάθλημα απέναντι στον Danilo Petrucci, με τον οποίο διαγωνίζεται για το ποιος θα έχει τη νέα σεζόν μοτοσυκλέτα ίδια με αυτή των Lorenzo και Dovizioso.

 

Η συμφωνία εξ αρχής ήταν ότι αυτός με τους περισσότερους βαθμούς από το Brno μέχρι και την Valencia, θα είναι ο κερδισμένος.

 

Πριν την Μαλαισία, η διαφορά των δυο ήταν 11β υπέρ του Petrux, ο οποίος στην Sepang πήρε τη 10η θέση και τους 6 βαθμούς, έναντι της 15ης του Redding. Έτσι η διαφορά τους πήγε στους 16β.

 

«Νομίζω ότι όλα τελείωσαν» έλεγε απογοητευμένος ο Βρετανός άσος. «Δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Θα προσπαθήσω βέβαια. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αλλά αν ο αγώνας είναι κανονικός, δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε τόσους βαθμούς».

 

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο εκτός κι αν γίνει κάτι το αναπάντεχο. Αμφιβάλλω όμως. Θα δούμε. Δεν θα είναι τόσο άσχημα να έχω τη νέα σεζόν την ίδια μοτοσυκλέτα. Πρέπει να το αποδεχτώ και να κοιτάζω προς το μέλλον».

 

Τη νέα σεζόν, ο χαμένος σ’ αυτό το μίνι Πρωτάθλημα θα έχει στη διάθεσή του την Desmosedici GP του 2016 με την ίδια εργοστασιακή υποστήριξη που τύγχανε και φέτος.

 

«Δεν είναι μια άσχημη μοτοσυκλέτα. Απλά δεν θα έχω την ίδια εξέλιξη, όπως με τη μοτοσυκλέτα του ‘17. Αν την εξέλισσαν λίγο παραπάνω τη φετινή, ίσως να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί».

 

«Ελπίζω να μην έχουν κάνει τόσο σημαντική διαφορά με τη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει. Με την έλευση του Jorge θα κάνουν αλλαγές για το στυλ του».

 

«Ποιός ξέρει όμως! Ίσως αυτή του ’16 να μου ταιριάζει καλύτερα από αυτή της νέας σεζόν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε κι έτσι πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Τον παραδέχομαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Το είδωλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA