• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Τίποτα άλλο!
Ήθελα μόνο το βάθρο στον αγώνα
Νέα 31/10/2016 - 12:17

Ο Andrea Iannone έφτασε στην Μαλαισία με ερωτηματικά όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στη μέση που τον ταλαιπωρεί από το Misano.

 

Ήξερε ότι δεν ήταν 100% καλά αλλά ήθελε να αγωνιστεί - έστω και με ένεση - και μπήκε στην πίστα για να κάνει δύσκολο το έργο του Rossi, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ιταλός.

 

Όμως τελικά δεν απέφυγε ακόμα μια πτώση και μάλιστα σ’ έναν αγώνα που πάλι θα μπορούσε η Ducati να είχε δυο οδηγούς της στο βάθρο. Η απογοήτευση του Iannone ήταν εμφανής μετά το τέλος του αγώνα.

 

«Νομίζω ότι ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας, ήμουν στις μάχες από την αρχή, πάλεψα με τον Rossi, πήρα ρίσκα αλλά κάτι μου έλειπε, καθώς δεν βελτιώθηκα από τις κατατακτήριες χτες».

 

«Σίγουρα δεν μας βοήθησε που δεν κάναμε τις ΕΔ2. Ευτυχώς η πτώση δεν ήταν σοβαρή. Επέστρεψα δυνατός και κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ούτε κι εγώ!»

 

«Ίσως να δυσκολευτώ περισσότερο στην Valencia, αλλά θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με την Ducati και θα τα δώσω όλα».

 

«Το διασκέδασα στη μάχη μου με τον Rossi... είναι 37χρ και τόσο δυνατός! Είχε καλύτερη πρόσφυση, εγώ δυσκολευόμουν στις εξόδους και μάλιστα το κατάλαβε. Υπερασπίστηκα τη θέση μου για όσο μπορούσα και μετά έπεσα».

 

«Έπεσα επειδή σκεφτόμουν ότι ο Cal και ο Marc είναι πίσω μου. Δεν ήξερα ότι είχαν κάνει λάθη. Δεν με ένοιαζε τίποτ’ άλλο, ούτε μια 5η θέση, ήθελα μόνο το βάθρο».

 

«Δυστυχώς έπεσα στον ίδιο γύρο που έπεσαν και οι Honda και δεν μπορούσαν να μου το πουν απ’ την ομάδα. Αν το ήξερα θα έπαιρνα λιγότερα ρίσκα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δεν θέλαμε να τελειώσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Barbera: Στο πάθος;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA