• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χωρίς την πτώση
Θα ήμουν στο βάθρο στην Μαλαισία
Νέα 30/10/2016 - 17:43

Ο Marquez ήθελε το βάθρο στην Sepang, στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν και αυτό είχε βάλει ως στόχο για τους τελευταίους γύρους του αγώνα, όταν και αποφάσισε να πιέσει.

 

Δεν απέφυγε όμως το λάθος και ο Ισπανός άσος της Repsol Honda έπεσε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Ωστόσο, όπως και στο Le Mans, κατάφερε να σηκωθεί και να τερματίσει στην 11η θέση.

 

«Σήμερα ο αγώνας ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν του Phillip Island. Από την αρχή προσπάθησα να είμαι προσεχτικός, αλλά έχανα πολύ στην ευθεία σε σχέση με τους μπροστά».

 

«Βρήκα όμως το ρυθμό μου και τους πλησίασα, δυστυχώς όμως έκανα ένα μικρό λάθος. Είχα την ίδια γραμμή, όμως άνοιξα λίγο νωρίτερα το γκάζι, το μπροστινό δίπλωσε κι έπεσα».

 

Ο Marquez ήταν ο μόνος που τόλμησε να βγει στον αγώνα με carbon δίσκους στα φρένα, καλυμμένους για να μην πηγαίνει το νερό και χαμηλώσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία τους και δεν λειτουργήσουν.

 

Αυτό θα του έδινε ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο τέλος του αγώνα και καθώς ο 23χρονος ετοίμαζε την τελική του αντεπίθεση.

 

«Ήμουν λίγο μπερδεμένος με αυτή την επιλογή διότι δεν τους είχα χρησιμοποιήσει ξανά. Αν είχε περισσότερο νερό θα είχα ξεκινήσει με τους ατσαλένιους σίγουρα».

 

«Ενδεχομένως στην αρχή να μου στοίχισαν, αλλά στη συνέχεια κέρδιζα στα φρένα πολύ και μπορούσα να πιέσω. Αν δεν τους είχα, δεν θα ήμουν τόσο ανταγωνιστικός».

 

«Χωρίς την πτώση πάντως θα ήμουν σίγουρα στη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Ευτυχώς που το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Όσο για τον Andrea είναι ένας καταπληκτικός οδηγός για την Ducati και το άξιζε να κερδίσει».

 

«Όλοι το πιστεύαμε ότι αυτός θα ήταν ο ένατος διαφορετικός νικητής φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Η 2η νίκη μου;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Προσευχόμουν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA