• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η νέα Sepang;
Ωραία, αλλά επικίνδυνη!
Νέα 28/10/2016 - 17:33

Η Sepang είναι μια πίστα που πάντα άρεσε στον Valentino Rossi, με τον Ιταλό να είναι περίεργος να τη δει και με τη νέα άσφαλτο αλλά και την αλλαγή  στην 15.

 

«Είχα μεγάλες προσδοκίες για τη νέα άσφαλτο και πρέπει να πω ότι έκαναν καλή δουλειά. Τα σαμαράκια εξαφανίστηκαν και η πρόσφυση βελτιώθηκε».

 

«Αργεί όμως να στεγνώσει. Το πρωί σταμάτησε να βρέχει στις 07:30 και τρεις ώρες μετά δεν ήταν τελείως στεγνή. Υπήρχαν βρεγμένα σημεία και αυτό είναι θέμα, καθώς πάντα βρέχει εδώ».

 

«Σε 3-4 στροφές είχε πολύ νερό. Κατ’ αρχήν είναι κρίμα, διότι είναι μια φανταστική πίστα, αλλά έτσι δεν μπορείς να πιέσεις στο 100%».

 

«Είναι και επικίνδυνο επίσης, μιας και με τα σλικ πας πολύ γρήγορα εκεί και με δεδομένο ότι είναι σκούρα η νέα άσφαλτος, δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις τα υγρά σημεία».

 

Η νέα 15 έχει αρνητική κλίση της τάξης των 4 μοιρών για να βοηθάει να φεύγουν τα νερά της βροχής και για να επιβραδύνεται η έξοδος των οδηγών και κατ’ επέκταση να ελέγχεται η τελική ταχύτητα.

 

«Οι αλλαγές σ’ αυτή τη στροφή δούλεψαν. Είναι λίγο διαφορετική και πιο δύσκολη. Πρέπει να πάρεις άλλη γραμμή, αλλά μ’ αρέσει. Είναι πιο περίπλοκο να ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα στην επιτάχυνση».

 

«Είμαι βέβαιος ότι αν βρούμε ιδανικές συνθήκες στην πορεία του Σ/Κ, τότε θα κατεβάσουμε τους χρόνους μας σε σχέση με πέρυσι κατά δυο δευτερόλεπτα».

 

«Επιλέξαμε δυο δρόμους με τις ρυθμίσεις, αλλά είναι δύσκολο να πάρεις δεδομένα όταν δεν πιέζεις στο όριο. Ήμασταν μόνο στο 80% σήμερα».

 

«Με τα σλικ δεν έχω βρει ακόμα το τέλειο στήσιμο, αλλά δεν είμαστε μακριά. Με δεδομένα τα προβλήματα με τη νέα άσφαλτο, ελπίζω αύριο να είναι τελείως στεγνό ή τελείως βρεγμένο».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ασέβεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Προτίμησα να μην ρισκάρω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA