• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΕΔ2
Morbido-Taka-Marquez στο 1 δέκατο!
Νέα 28/10/2016 - 11:19

Την πρώτη τους περίοδο στο (σχεδόν) στεγνό είχαν οι οδηγοί της Moto2, καθώς τα απειλητικά σύννεφα είχαν απομακρυνθεί από την πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

 

Έτσι για το μεγαλύτερο διάστημα οι αναβάτες κατέβαζαν τους χρόνους τους, για να φτάσουμε στο τέλος στο 2:08 που έκαναν τρεις οδηγοί με διαφορά μεταξύ τους στο ένα δέκατο!
 

Ο Morbidelli ήταν ο ταχύτερος και πήρε την 1η θέση, με τον Takaaki Nakagami και τον Johann Zarco να τον ακολουθούν από κοντά.

 

Ο εντυπωσιακός στο βρεγμένο Folger ήταν τέταρτος στο στεγνό και μόλις δυο δέκατα πίσω από την κορυφή, με τον Zarco να μένει πίσω από τον Γερμανό για 5χιλ!

 

Ο Cortese, προερχόμενος από το βάθρο του στην Αυστραλία, πήρε την έκτη θέση με τον Luthi να είναι κοντά σχετικά στον Zarco, με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο.

 

Αντίθετα ο Rins είναι πολύ πίσω, στην 17η θέση και 1.9δ πιο αργός από τον Γάλλο. Στη δεκάδα πήρε θέση και ο Syahrin, μαζί με τους Lowes και Xavi Vierge.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Γρήγορος...

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ2: O Miller 1ος σε ενδιάμεσες συνθήκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ