• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ2
Η Mahindra κι ο Bagnaia στην 1η θέση
Νέα 28/10/2016 - 09:32

Στη βρεγμένη πίστα της Sepang, ήταν ο Pecco Bagnaia αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο και πήρε την πρώτη θέση μπροστά από τον επίσης δυνατό Jorge Navarro.

 

Ο Bagnaia μπήκε δυνατά και από το ξεκίνημα ήταν στην 1η θέση κατεβάζοντας συνεχώς τους χρόνους του.

 

Ωστόσο 18 λεπτά πριν από το τέλος ήταν η ώρα του Navarro να περάσει μπροστά, χάρη στο 2:26.914 και να αφήσει για 50χιλ πίσω του τον Bagnaia.

 

Ο Navarro έμεινε στην κορυφή μέχρι το πέσιμο της καρώ σημαίας κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε μια πτώση, όμως επέστρεψε γρήγορα στην πίστα στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την 1η του θέση.

 

Με τον τελευταίο του γύρο, ο Bagnaia κατάφερε να κάνει 2:26.490 και να ανέβει και πάλι στην πρώτη θέση!

 

Ο Navarro προσπάθησε να απαντήσει, αλλά βρήκε μπροστά του τον Phillip Oettl που τον καθυστέρησε στον τελευταίο του γύρο που είχε ξεκινήσει με καλές προϋποθέσεις.

 

Στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε ο Pawi, με την καλύτερη KTM να είναι αυτή του Nicolo Bulega στην 4η θέση. Ο Ιταλός το πρωί, στις ΕΔ1, ήταν μόλις 25ος στο στεγνό.

 

Ο Suzuki με την Mahindra του ακολουθούσε από την αρχή τον Bagnaia και ήταν στη δεύτερη ή τρίτη θέση, αλλά στο τέλος υποχώρησε στην πέμπτη που είναι όμως πολύ καλή για τον Ιάπωνα.

 

Ο Niccolo Antonelli έφερε την Honda του στην έκτη θέση και 16χιλ πιο μπροστά από τον Bo Bendsneyder που έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στη βρεγμένη πίστα.

 

Τον όγδοο χρόνο έκανε ο Aron Canet, μένοντας μπροστά από την ΚΤΜ του Quartararo, ενώ ο από τον Antonelli και μέχρι τον δέκατο Oettl οι διαφορές των οδηγών ήταν μικρότερες από ένα δέκατο!

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ2: O Miller 1ος σε ενδιάμεσες συνθήκες

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Roccoli στις Σέρρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA