• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ1
Επίδειξη δύναμης ο Binder
Νέα 28/10/2016 - 05:16

Ο Brad Binder έκανε επίδειξη δύναμης σήμερα το πρωί, ώρα Μαλαισίας, με τον Ν. Αφρικανό να γράφει τον καλύτερο χρόνο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

 

Ο Binder καθόταν εκτός στην αρχή του 40λεπτου, περιμένοντας να στεγνώσει ακόμα περισσότερο η πίστα από τη βροχή που έπεφτε το προηγούμενο βράδυ.

 

Όταν μπήκε στην πίστα έκανε μόλις εφτά γύρους, αλλά ήταν αρκετοί για να κάνει το 2:15.520 και να είναι ο μόνος που έσπασε το φράγμα του 2:16, αφήνοντας 0.851δ πίσω του τον δεύτερο!

 

Αυτός ήταν ο εντυπωσιακός Pawi, ο οποίος στην αρχή ήταν πολύ πίσω αλλά στο τέλος βελτίωσε πολύ τους χρόνους του και έβαλε την Honda του μπροστά από δυο Mahindra.

 

Ο Pecco Bagnaia ήταν ο καλύτερος εκπρόσωπος του Ινδού κατασκευαστή, έχοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο και θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο αν δεν έκανε το λάθος στον τελευταίο γρήγορο γύρο του.

 

Από την άλλη, την έκπληξη έκανε ο Marcos Ramirez που κατάφερε να πάρει την 4η θέση, μπροστά από τον δυνατό στο τέλος Livio Loi που ήταν πέμπτος και μπροστά από 4 Ισπανούς που τον ακολουθούν.

 

Πρώτος ήταν ο Aron Canet και δεύτερος ο Jorge Martin που ήταν και οι τελευταίοι με χρόνο στο 2:16, με τους Mir και Navarro να είναι στο χαμηλό 2:17 και με 30χιλ διαφοράς μεταξύ τους.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Fabio Quartararo, ο οποίος ήταν ο πιο δυνατός απ’ όλους στο ξεκίνημα, αλλά με την πίστα σταδιακά να στεγνώνει όλο και περισσότερο στο τέλος, υποχώρησε στην 10η θέση.

 

Δύσκολο το ξεκίνημα του προτελευταίου Γύρου της σεζόν για τους Bulega και Di Giannantonio - δυο από τους 4 αναβάτες που παλεύουν για την 4η θέση στο Πρωτάθλημα - με τον πρώτο να έχει την 25η θέση και τον δεύτερο την 29η.

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ1: Το MotoGP στα καλύτερά του

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Παραδοχή Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA