• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Η συνέντευξη Τύπου
Έτοιμοι για τον πιο δύσκολο αγώνα της χρονιάς!
Νέα 27/10/2016 - 14:08

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από κάθε Γύρο, ο Marc Marquez πήρε πρώτος το λόγο: «Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ στο Phillip Island κι έκανα το λάθος στον αγώνα».

 

«Θα προσπαθήσουμε και πάλι να πιέσουμε από την αρχή, αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Το λιγότερο που θέλω είναι να τερματίσω! Ελπίζω όμως να είμαι στο βάθρο και να παλέψω για τη νίκη».

 

«Εδώ είναι τελείως διαφορετικά και πολύ πιο ζεστά. Επιπλέον έχουμε καινούργια άσφαλτο και κάποιες αλλαγές σε στροφές. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάμε σε σχέση με το τεστ εδώ».

 

Ο Rossi έφτασε στην Μαλαισία μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στο Phillip Island, όπου από την 15η θέση κατάφερε να τερματίσει 2ος στον αγώνα.

 

«Το διασκέδασα στην Αυστραλία. Ήμουν γρήγορος και δυνατός κι ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα. Στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως δεν ήμουν δυνατός, ο Cal ήταν καλύτερος».

 

«Η Sepang μ’ αρέσει πολύ, αλλά είναι και ο πιο δύσκολος αγώνας της σεζόν. Τώρα έχουμε και νέα άσφαλτο, οπότε θα δούμε. Ελπίζω να έχουμε περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούμε για τον αγώνα».

 

Οι προγνώσεις για τον καιρό στην Μαλαισία μιλάνε για βροχή όλο το τριήμερο, με υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά επίπεδα υγρασίας.

 

Από εξαιρετική εμφάνιση προέρχεται και ο Vinales, ο οποίος έστησε τη μοτοσυκλέτα του για το δεύτερο μισό του αγώνα στην Αυστραλία και από 13ος τερμάτισε 3ος.

 

«Εδώ θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα στις κατατακτήριες, να είμαστε τουλάχιστον στην πρώτη ή δεύτερη σειρά και να τα δώσουμε όλα».

 

«Κανονικά τα πάω καλά εδώ, αλλά πέρυσι με λιγότερη ιπποδύναμη και χωρίς το seamless, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τώρα όμως φτάνουμε με ανοιχτό μυαλό».

 

Ο Crutchlow είναι ο μόνος αναβάτης που έχει οδηγήσει στη νέα άσφαλτο της Sepang, ενώ προέρχεται από τη μεγάλη του επιτυχία στην Αυστραλία και τη δεύτερη νίκη της καριέρας του!

 

«Ξέρουμε από τα SBK ότι η νέα άσφαλτος είναι καλή, όταν καθαρίσει. Θα δούμε πως θα πάει κι ελπίζουμε να είναι στεγνή. Η 15 είναι λίγο διαφορετική. Στα φρένα είναι ίδια, αλλά είναι πιο κατηφορική και θέλει πιο υπομονή».

 

Τα υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης θέλει να δοκιμάσει ο Andrea Dovizioso, για να δει πως αυτά θα μεταφραστούν σε ρυθμό αγώνα για την Desmosedici GP.

 

«Είναι δύσκολα εδώ, αλλά πάντα είναι ωραία να οδηγείς μια πίστα όπως η Sepang και ειδικά με μια μοτοσυκλέτα MotoGP, επειδή  μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη τη δύναμη».

 

«Οι ευθείες είναι καλές για εμάς, αλλά τη διαφορά θα κάνει η πρόσφυση. Αν είναι καλή, τότε με την πρόοδο που έχουμε κάνει στους τελευταίους δυο αγώνες, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε καλό αγώνα».

 

Μετά από απουσία τεσσάρων Γύρων, ο Andrea Iannone επιστρέφει στη δράση κι έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου της Μαλαισίας.

 

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο paddock, στον δικό μου κόσμο! Η κατάστασή μου δεν είναι τόσο άσχημη, αλλά ακόμα δεν είμαι στο 100%».

 

«Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι θα είμαι τελείως καλά σε 2-3 μήνες. Ήθελα όμως να έρθω εδώ επειδή μου έλειπε η ομάδα και η μοτοσυκλέτα μου».

 

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι μια δύσκολη πίστα και θα είναι ένα δύσκολο Σ/Κ για εμάς με τις θερμοκρασίες και την κατάστασή μου. Θα προσπαθήσουμε όμως σταδιακά να βελτιωθούμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Δείτε εδώ τις ώρες μετάδοσης για όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και τις επαναλήψεις τους!

Επόμενο άρθρο »

Ο Sasaki στην SIC Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Επίσημη επιβεβαίωση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA