• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Έτοιμος να γράψει ιστορία!
Ο Rea στα χνάρια του Carl Fogarty
Νέα 27/10/2016 - 11:57

Ο Jonathan Rea είναι έτοιμος να γίνει ο πρώτος αναβάτης των SBK που θα καταφέρει να πάρει δυο συνεχόμενους Τίτλους, μετά το 1999 και τον CArl Fogarty!

 

Ακόμα κι αν ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Tom Sykes, κάνει το διπλό στον τελευταίο Γύρο αυτό το Σ/Κ στο Qatar, για τον Rea αρκούν μόλις δυο βαθμοί για να στεφθεί Πρωταθλητής.

 

Και με δεδομένο ότι το χειρότερό του αποτέλεσμα φέτος, σε αγώνα που έχει τερματίσει, είναι η 4η θέση στο Magny-Cours, φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι ο Ιρλανδός θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και το 2016.

 

«Μ’ αρέσει πολύ η πίστα Losail... η όλη ατμόσφαιρα του αγώνα υπό τους προβολείς σ’ ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από έρημο και ξενοδοχεία 5 αστέρων, είναι εκπληκτική».

 

«Όλη μου η οικογένεια και πολλοί φίλοι μου θα είναι εκεί και ελπίζω να κλείσω τη σεζόν με τον Τίτλο του Πρωταθλητή. Γι’ αυτό δουλέψαμε τόσο σκληρά όλη τη σεζόν».

 

«Προερχόμαστε από ένα καλό Σ/Κ στην Jerez, όπου και ανέβηκα για πρώτη φορά στο βάθρο και μάλιστα δυο φορές. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα στη Losail και πιστεύω ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά αυτό το Σ/Κ».

 

Ο Rea δεν έχει κερδίσει ποτέ στην πίστα του Qatar, με τα καλύτερά του αποτελέσματα να είναι δυο δεύτερες θέσεις το 2014 και το 2015.

 

Επιπλέον, μόνο ένας εστεμμένος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK έχει καταφέρει να κερδίσει στη Losail και αυτός είναι ο Troy  Corser το 2006.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Επίσημη επιβεβαίωση

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati για τη μοτοσυκλέτα του ‘17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA